Kypros beste familiehotell

Familievennlige Kypros er et av Middelhavets mest solsikre steder. Øya har alle ingredienser for den perfekte ferien med barn, med smaker som tilfredsstiller selv de minste og mest kresne gjestene. Hva sier du til strender, slott og antikke severdigheter? Legg til parker, vannaktiviteter, muséer, båtturer og is i store mengder. Det holder for å skjemme bort hvem som helst. Her får du en oversikt over de mest familievennlige hotellene på Kypros.

Det er ingen hemmelighet at kyprioter elsker både matlaging og barn. Du ønskes velkommen med åpne armer og de forteller gjerne om alt øya deres har å by på. Soling, bading, snorkling, god mat og nye opplevelser sammen er det den perfekte familiereisen handler om.

Ubegrenset med is, sol og bad

Det enorme bassengområdet på TUI Family Life Aeneas Resort har deler med skygge for de aller minste og det bindes sammen av smale bekker og broer. Varier med squash og tennis eller nyt en avslappet stund alene i spa-avdelingen. Psst! All inclusive inkluderer ubegrenset med is nesten hele dagen.

En del av TUI Family Life Aeneas Resort & Spa med det romslige bassengområdet.
En del av TUI Family Life Aeneas Resort & Spa med det romslige bassengområdet.

TUI Family Life Nausicaa Beach ligger nær stranden og har flere basseng for både store og små. Med sin unike beliggenhet på en odde ved Fig tree Bay ser du Middelhavet i nesten alle retninger. Leilighetene er moderne og elegante med havutsikt og all inclusive passer perfekt for hele familien.

Langgrunt og luksuriøst

Å reise med familien innebærer ofte mange ulike viljer, men også enda flere muligheter. På Blue Star Atlantica Mare Village er det bare å velge og vrake mellom to bassengområder, der det ene ligger rett ved stranden. Ved hotellet ligger det en skjermet blå lagune som er både langgrunn og barnevennlig.

”Åhh.. jeg som alltid har ønsket med tre bassengområder, splash-park, flere nye restauranter, innendørsbasseng, treningsrom og spa-avdeling”, tenker du. Fortvil ikke, til sommeren 2019 står alt det klart her!

Prisgunstig og familievennlig

Ett av de mest prisgunstige hotellene når du reiser til Kypros med med barn er Blue Star Atlantica Oasis i populære Limassol. Når du går lei av å plaske med ungene kan du slappe av i hotellets voksendel mens barne leker i sjørøverskipet eller slapper av med en is på solsenga. På dette all inclusive-hotellet kommer Bamse innom for å hilse på flere ganger i uken og det finnes mange forskjellige aktiviteter for alle aldre. Shopping finner du rett rundt hjørnet. Ikke for deg? Vi tipser om enda flere fine familiehotell nedenfor!