2019-05-23

Badeland i Hellas – våre beste tips

Dere har hundrevis av skoledager med lekselesing og utallige timer foran pc-skjermer i bagasjen. Da er det godt å kunne slappe av med lek og moro. Her får du en guide til noen av de beste badelandene i den greske øyverdenen!

Vi har tidligere flittig dokumentert de beste hotellene med badeland, men det stopper ikke der. Av og til vil man oppleve enda mer og hva som skjuler seg bortenfor fjellene og buktene. Utflukter er en måte å høyne din og familiens endorfindepoter ytterligere, og de greske øyene byr på mange fartsfylte badeland – her får du derfor en reell dose med tips.

The Water Park – Faliraki, Rhodos

Navnet taler sitt tydelige språk – badelandet med sort V. Dette er en av Europas største og selv den første på Rhodos. Her finnes det alternativ for alle typer. Prøv på Black Hole der du får kjøre i mørket, snurre rundt i korketrekkeren eller prøve Stingray der du kjører frem og tilbake i en stor U-formet sklie.

Her kan du lese mer om Rhodos

Nervepirrende den første gangen i en vannsklie.
Nervepirrende den første gangen.

Star Beach – Hersonissos, Kreta

Et kjempebra badeland der familier kan slappe av. Det ligger dessuten rett ved stranden og har flere basseng, lazy river og et badeområde for de minste.

Her kan du lese mer om Kreta

Et plask under vann.
Kos deg med et fartsfylt og vått eventyr.

Aqualand Corfu Water Park – Korfu

Dette badelandet er ett av de største i hele Europa med sina 75 000 kvm(!). Over 20 ulike vannsklier, et eget område for de minste barna, et stort bølgebasseng og en lazy river. Her finnes det plass for lek, sol, bad og avkobling for hele familien.

Her kan du lese mer om Korfu

Vannsklie for alle.
Alle skal være med!

Aquatica Water Park – Kardamena, Kos
Pass på å kjøre et race med bassengene i vannsklien for fire eller ta noen rolige svømmetak i Lazy River. Denne parken på Kos er fullpakket med rolige aktiviteter for alle aldre, store som små. Den tøffeste må ikke gå glipp av skliene Kamikaze og Freefall!

Her kan du lese mer om Kos

Like moro med vannsklier for par som familier.
Like moro for par som familier.

Zante Water Village – Zakynthos

I midten av solrike Zakynthos ligger Zante Water Village, et perfekt sted for familien som vil ha en ekstra dose eventyr i ferien. Her finnes alt fra Black Hole River til den 25 meter høye sklien Free Fall Plus.

Her kan du lese mer om Zakynthos

Flyt fremover på Lazy River.
Flyt fremover på Lazy River.

Tsilivi Waterpark – Zakynthos

I dette badelandet får du et fargesprakende og fartsfylt eventyr. Et populært valg blant mange og ungene får garantert en dag å minnes. Her tilbys baner og basseng for alle størrelser. De minste kan leke i Octapus, Pirate Boat eller i Aqua Jungle, mens de eldre tar seg en tur i Turbolance eller Multi Slide.

Her kan du lese mer om Tsilivi på Zakynthos

Badeland i Hellas.
Følelsen av å vinne racet!

Acqua Plus Water Park – Hersonissos, Kreta

Denne parken var den første i sitt område, og faktisk også den første til å bli kontantfri. Bare noen minutter fra Hersonissos på Kreta gjør den lett tilgjengelig og populær blant mange familier. Her kombineres vannsklier med naturskjønne omgivelser.

Her kan du lese mer om Kreta

Morsom og fargesprakende vannsklie.
Morsomt og fargesprakende eventyr.

Lido Waterpark, Mastichari, Kos

Et kanonvalg for familien. Mamma, pappa, mormor og morfar slapper av i boblebadet mens ungene glir på gummiringer på Lazy River like ved. Ta et race med bassengene i Multi Lane Slide eller øk tempoet ytterligere i Space Bowl. Badelandet er også komplett med lekeplass for de minste.

Her kan du lese mer om Kos

Fart og spenning når vannet skummer i svingene i et badeland.
Fart og spenning når vannet skummer i svingene.