All inclusive-hotell på Kapp Verde – 6 tips

Noe av det vanskeligste før en reise er regne ut et daglig budsjett. Du spør deg selv hva all den gode maten, kald drikke, is og utflukter kommer til å koste deg underveis. Med all inclusive er du garantert å ikke gå glipp av noe uten å måtte tenke på hva det koster. Bare utflukter kommer i tillegg. Her får du en guide til de beste hotellene!

Ordtaket ”Du får hva du betaler for” stemmer ofte. Hvis du vrir litt på det får du kanskje til og med mer enn du betaler for. Hvordan høres det ut? Les mer nedenfor:

1. Riu Funana

På dette familievennlige hotellet (se toppbildet) bor du rett ved stranden. Her kan du nyte en generøs all inclusive og et stort utvalg av aktiviteter. Det finnes flere restauranter og barer. Her kan du også holde pulsen i gang i treningsrommet eller slappe av i spa-avdelingen.

2. TUI Sensimar Cabo Verde Resort

Dette er et voksenhotell rett ved stranden med flere basseng, treningsrom, spa og andre aktiviteter. Og det beste er at all inclusive er inkludert. Gjør parferien på solsikre Sal enda bedre ved å besøke en av de fire restaurantene.

Stranden ved Sensimar Cabo Verde, Kapp Verde.
På dette hotellet gjør du drømmen om en romantisk ferie til virkelighet. Passer perfekt for voksne.

3. Riu Palace Cabo Verde

Dette er vårt beste hotell på den kappverdiske øya Sal. Strandbeliggenheten, bassengene og fremfor alt en generøs all inclusive som er inkludert er noen av grunnene til hotellets populæritet. Det finnes i tillegg mange treningsmuligheter og barnebasseng.

Stort og svalende bassengområde på Riu Palace Cabo Verde.
Stort og svalende bassengområde på Riu Palace Cabo Verde.

4. Blue Star Oasis Salinas Sea

Dette er et familievennlig alternativ med topp beliggenhet i Santa Maria på øya Sal. Her er rommene lyse i mange ulike størrelser og alternativer. Nærheten til stranden gjør at det er prefekt for koselige strandturer. Det arrangeres også variert underholdning i regi av hotellet.

Herlige turkise basseng og mange aktiviteter på familievennlige Blue Star Oasis Salinas.
Herlige turkise basseng og mange aktiviteter på familievennlige Blue Star Oasis Salinas.

5. Robinson Club Cabo Verde

Det er lett å finne roen på Robinson Club Cabo Verde. Hotellet har blitt et av våre aller flotteste etter det ble pusset opp i forkant av sommeren 2019. Her kan nyte mat, design og rom i toppklasse mens du bor rett ved stranden.

Hotellet er perfekt for alle som ønsker å opprettholde en sunn livsstil på ferie. Her har du tilgang på alt fra sunn mat i form av frisk frukt og grønnsaker, treningsrom og spa. Dersom du er glad i vannsport kan du prøve kitesurfing og stand up-padling.

Hotell Robinson Club Cabo Verde tilbyr all inclusive, og kan bestilles på TUI.no.
På Hotell Robinson Club Cabo Verde kan du nyte sunn mat i fantastiske omgivelser.

6. Melia Dunas Beach Resort

Drømmer du om å reise på spa i ferien? Nord for Santa Maria finner du all inclusive-hotellet Melia Dunas Beach Resort. Hotellet har flere badebassenger, et treningssenter, og sist, men ikke minst et luksuriøst spa i regi av YHI. Her finner du innendørs basseng samt et stort utvalg av behandlinger.

Melia Dunas Beach Resort er delt inn i soner. På denne måten passer hotellet like godt for voksene som ferier uten barn som barnefamilier. Dersom du er glad i vannsport, er stranden nedenfor hotellet perfekt for kitesurfing.

Melia Dunas Beach Resort har en hyggelig resepsjon. Et opphold på all inclusive-hotellet kan bestilles på TUI.no.
Melia Dunas Beach Resort har en trivelig lobby.