10 gode grunner til å velge Alcudia Pins

Er ikke sommerferien helt planlagt eller bestilt ennå? Trenger du tips til hvor du skal reise, bo eller hva du skal gjøre? Da er det bare å følge med, for her kommer 10 gode grunner til hvorfor du bør velge TUI Blue Alcudia Pins.

Alcudia Pins ligger på Spanias mest populære ferieøy, Mallorca. Det er et supert familiehotell, som har alt du trenger for en perfekt ferie. Mer konkret ligger det i Alcudia hvor du finner en 15 kilometer lang sandstrand med restauranter, shopping og sportsaktiviteter langs stranden. Hotellet ligger også rett ved stranden.
 1. Bred og langgrunn sandstrand

  Stranden er barnevennlig. Her finner du også strandpromenaden som strekker seg helt bort til havnen Puerto de Alcudia. Strandpromenaden er helt bilfri, så her er det trygt for både store og små.

 2. Basseng for store og små!

  Det største bassenget har en vannsklie, boblebad og bassengbar med terrasse mot havet. Plaskebassenget har små vannsklier, og for de aller minste finner du et babybasseng i en roligere del av bassenget.

 3. Aktiviteter for små og store barn

  Bamseklubb for barna med skandinavisk personale. Parade med Bamse og Captein T flere ganger i uken i tillegg til show, leker og aktiviteter rundt bassenget hver dag. Du kan også dra på Bamses kveldsparty opptil 3 ganger i uken. Andre aktiviteter for tenåringene er The Hangout som er en møteplass for tenåringer (12-15 år). Dette er en frisone der barn og foreldre ikke har adgang.

 4. Bamses svømmeskole

  I tillegg til Bamseklubben finner du også Bamses svømmeskole. Første svømmetak er et minne for livet, så hvorfor ikke lærer å svømme i ferien? La barna knekke koden i et varmt basseng. Se eksakte datoer, påmelding og pris her!

 5. Sport og trening for alle

  For de voksne finnes det treningsrom for trening på egen hånd, ulike treningstimer og ballsporter som strandvolleyball og fotball. Sportsaktiviteter for barn er blant annet fotball, basket og volleyball.

 6. Underholdning

  Hotellet byr på show og underholdning 7 dager i uken. Her finner du kveldsunderholdning med showartister 3 kvelder i uken, lokal kveldsunderholdning 3 kvelder i uken og en kveld i uken byr TUI Blue For Families-teamet på show. I tillegg til dette er det barneshow og minidisco hver kveld.

 7. Kostnadsfri WiFi

  På hotellet får du WiFi uten ekstra kostnad i leilighetene, innendørsbaren, lobbyen og rundt bassenget. Perfekt for å legge ut feriebilder og friste kjente og kjære både på Snapchat og Instagram. Del gjerne dine feriebilder med oss ved å tagge TUInorge på Instagram.

 8. Store og fine hotellrom/leiligheter med luftkondisjonering

  Her kan du velge mellom dobbeltrom eller ulike leiligheter. Alle rommene og leilighetene har luftkondisjonering, telefon, bad/dusj, hårføner, satellitt-tv og balkong eller markbalkong. Leilighetene er utstyrt med minikjøkken som inkluderer minikjøleskap, mikrobølgeovn, vannkoker og brødrister. Les mer om de ulike rommene og leilighetene her!

 9. Mat og drikke

  Vil du slippe alle bekymringer og slippe å diskutere hvor eller hva dere skal spise til middag hver dag? Bestill all inclusive for stor variert frokost, lunsjbuffé og buffémiddager hver dag! Her får du blant annet «kveldens hjørnet», live cooking, vegetarretter og salatbar med mye mer. Egen barnebuffé følger også med i tillegg til deilige desserter. All drikke og snacks er selvfølgelig inkludert og du slipper å tenke på noe. Om du heller vil ut å spise, kan du bestille uten all inclusive å prøve noen av restaurantene som ligger ved stranden. Det er også mulig å bestille à la carte middag på hotellet.

 10. Utflukter

  Om du blir lei av å ligge ved bassenget eller stranden hele dagen kan du bestille mange ulike utflukter på Min side eller i TUI-appen . Besøk storbyen Palma eller fjellbyen Valldmosa og Appelsindalen, spis middag mens du ser på sjørøvershow eller sett deg på hesteryggen og nyt en bedre grillmiddag etter turen. Her er det mye å gjøre for store og små!

Les mer om og se flere bilder fra Alcudia Pins her .

God sommerferie!

Alcudia Pins