Reiser
til
Curacao

Pris fra

...

Våre hotell

7 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel fra Willemstad
  • Pizza100,-
  • 1 liter vann10,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaNetherlands Antillean Guilder (ANG)
  • Tidsforskjell-5 timer (vintertid)
  • HovedstadWillemstad
  • SpråkNederlandsk, Engelsk, Papiamento
  • Befolkning161 000

Reiser til Curacao

Curacao

Den tropiske perlen Curaçao har mye flott å tilby. Her finner du krystallklart vann, naturskjønne omgivelser og sommer året rundt. I tillegg til dette kan du oppleve dykking, snorkling og vindsurfing i verdensklasse. Hvis du vil kombinere strand med liv og røre i byen er dette noe som lett lar seg gjøre. Hovedstaden Willemstad er fylt til randen med barer, butikker og markeder. Byen byr også på masse kultur og spennende historie. Les mer om curacao her.

Sammen med naboøyene Aruba og Bonaire utgjør Curaçao de mye omtalte ABC-øyene. Disse tilhører fortsatt Nederland, til tross for at De nederlandske Antiller er oppløst. Derfor er det heller ikke overraskende at Nederland har hatt en sterk innflytelse på Curaçao, noe den fremdeles bærer preg av. Øya var også i sin tid et strategisk mål for slavehandel.

Heldigvis ble slavedriften avviklet for mange år siden. I dag bærer Curaçao preg av sin avslappende atmosfære med mange strender og fantastiske mat samt en enestående musikk og kultur-scene som heter duga. Dette har lenge vært et samlepunkt for mange kulturer, og derfor kan man gjøre seg forstått på nederlandsk, spansk og engelsk. Hvis du føler deg ekstra vågal kan du prøve deg på det lokale språket papamento. Et hett tips er å lære noen få ord – du vil utvilsomt bli en populær gjest. Un bon vuelo – ha en fin reise!

Ferietilbud i/på Curacao