Reiser
til
Den dominikanske republikk

Pris fra

...

Våre hotell

30 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempler er fra Cabarete
 • Pizzaca. 50,-
 • 1 liter vannca. 10,-

Fakta

Vis alle fakta
 • ValutaDominikanske pesos (DOP)
 • Tidsforskjell-5 timer
 • HovedstadSanto Domingo
 • SpråkSpansk
 • Befolkning10 650 000

Reiser til Den dominikanske republikk

Den dominikanske republikk

På Den dominikanske republikk finner du hotell i alle prisklasser. Her finnes det både komfortable all inclusive-htoell og små hotell ved strendene. Det er mest å velge mellom i vintersesongen, men du kan også reiser hit om sommeren.

Det tropiske klimaet og de lange, lyse palmekantede strendene gjør at du virkelig føler at du er i Karibien. Det turkise havet har en temperatur på 26–28 grader og korallrevene er perfekte til snorkling og dykking.

Karibiske rytmer

Her, som i hele Karibia, hører du fengende dansemusikk over alt – på stranden, fra barene, i butikker og i taxier. På Den dominikanske republikk er det først og fremst merengue og bachata som strømmer fra høytalerne. Livsgleden er smittsom og det er vanskelig å ikke bli betatt av dette folkeslaget med opprinnelse fra både Afrika, Europa, USA og Asia.

Regnskog og kolonibyer

Et stykke inn fra kysten venter regnskogkledde fjell, fossefall og sukkerrørplantasjer. Bli gjerne med på en utflukt til hovedstaden Santo Domingo, Karibias eldste by, med kirker og palasser fra spanjolenes første tid i "den nye verden".

Åtte reisermål i vintersesongen

For familier, par og alle andre som ønsker en behagelig (og rimelig!) alt-i-en-ferie, har vi flere tips.

 • I Punta Cana kan du kombinere luksuriøs all inclusive ved hvite strender med utflukter til hovedstaden Santo Domingo
 • Bahia de Maimon, Rio San Juan og Playa Dorada har hotell med mat, sport og underholdning inkludert.
 • Costa Dorada er et annet reisemål der all inclusive-hotellene ligger på rekke og rad.
 • Cabarete og Las Terrenas har shopping, restauranter og musikkbarer med karibiske rytmer. Her er det også billigere enn på de mer luksuriøse stedene i Karibia.
 • I rolige Bayahibe kan du kombinere bad ved strand med klipper
 • Samana er kjent for sine hvite strender på en halvøy

Sommer og vinter

Du flyr med rutefly til enten Puerto Plata eller Punta Cana. Våre RIU-hotell i Punta Cana og Bahia de Maimon har restauranter, vannsporter og andre aktiviteter. Være om sommeren er like varmt, men med flere regnskurer. Les mer om været på Den dominikanske republikk.

Bestill et cruise til Den dominikanske republikk

Med TUI kan du også dra på cruise til Den dominikanske republikk. Å dra på cruise er en komfortabel måte å reise på og du får se flere reisemål på en reise. På et cruise til Den dominikanske republikk blir det blant annet stopp ved Punta Cana med sine vakre strender og shopping, eller Amber Cove med sine muséer og ikke mindre enn 27 fossefall. Her kan du se alle TUIs cruise i Karibien.

Våre reisemål i Den dominikanske republikk

Costa Dorada

Costa Dorada

0 hotell
Fra
Costa Dorada er et harmonisk lite reisemål med to fine all inclusive-resorter, begge ved en av kystens fineste strender like utenfor havnebyen Puerto Plata.
Cabarete

Cabarete

3 hotell
Fra
Cabarete er et trivelig badested med småbutikker, restauranter og musikkbarer langs den lange stranden. Cabarete er populært blant kitesurfere og hotellene våre har fin beliggenhet ved stranden.
Las Terrenas

Las Terrenas

3 hotell
Fra
Las Terrenas er et trivelig badested ved milelange strender på Samanahalvøya. Her kan du kombinere karibisk strandliv med småbyatmosfære, shopping og mange spennende restauranter.
Río San Juan

Río San Juan

0 hotell
Fra
I Rio San Juan bor du på Bahia Principe San Juan, et fint all inclusive-hotell ved stranden. De tropiske omgivelsene er rolige, men hotellet tilbyr mange aktiviteter og underholdning.
Playa Dorada

Playa Dorada

2 hotell
Fra
Playa Dorada er et velorganisert reisemål med palmkantede strender, vannsporter og mange aktiviteter på hotellene. Du bor nær havnebyen Puerto Plata og de fleste hotellene har all inclusive.
Bahia de Maimón

Bahia de Maimón

0 hotell
Fra
I Bahia de Maimon ligger hotellene med restauranter, bassenger, tennis og vannaktiviteter ved den langgrunne standen. Et bra valg for familier som vil ha en behagelig ferie med alt under ett tak.
Punta Cana

Punta Cana

20 hotell
Fra
Punta Cana ligger på en eksklusiv paradiskyst med vaiende palmer på hvite strender og førsteklasses all inclusive-hotell.
Bayahibe

Bayahibe

0 hotell
Fra
I Bayahibe bor ru rett ved havet med all inclusive, nær palmekantede strender og en koselig fiskerlandsby. Og i tillegg rett i utkanten av en av landets største nasjonalparker.
Samana

Samana

2 hotell
Fra
Samana er en fargerik ferieby på en vakker halvøy ved bukten der tusenvis av knølhvaler samles i februar/mars. Bo sentralt med all inclusive eller på "Bacardi Island".
Vis alle (9)

Ferietilbud i/på Den dominikanske republikk