Reiser
til
Jamaica

Pris fra

...

Våre hotell

18 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempler er fra Negril
  • Pizzaca. 72,-
  • 1 liter vannca. 7,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaJamaicansk dollar (JMD)
  • Tidsforskjell-6 timer
  • HovedstadKingston
  • SpråkEngelsk
  • Befolkning2 935 000

Reiser til Jamaica

Jamaica

At så mange ønsker å reise til Jamaica er ikke rart. Her venter kremhvite karibiske strender, turkist hav, avslappet stemning og palmer som vaier i takt med reggaemusikken. Hotellstandarden er høy og du kan blant annet velge mellom flere RIU-hotell med strandbeliggenhet og all inclusive.

Fossefall og romfabrikker

Noen av de severdighetene som finnes på Jamaica er fossefallet Dunn's River Falls og Bob Marleys fødeby Nine Mile. Du kan også besøke romdestillerier, sigarfabrikker og prøve bob-banen som ble bygget i regnskogen når Jamaica forbløffet verden ved å satse på OL-deltakelse i denne vintersporten.

Hvilket reisemål passer for deg?

Du kan velge mellom tre badesteder på Jamaica. Avslappede Negrilmed verdensberømte Seven Mile Beach på øyas vestside. Montego Bay med et sydende fornøyelsesliv og strender med mange vannsportaktiviteter. I Ocho Rios ligger førsteklasses all inclusive-hotell på rekke langs nordkysten. For å maksimere ferieopplevelsen kan du bo en uke på to ulike reisemål.

Været på Jamaica

På Jamaica er klimaet tropisk med ganske jevn temperatur rundt 30 grader på dagtid og 27–29 i vannet hele året. Det er mest solsikkert i høysesongen fra desember til mars. Fra mai kan været være mer ustabilt og fra juni til november er risikoen høyere for tropiske stormer. Her kan du se klimatabellen for Jamaica.

Bestill et cruise til Jamaica

Med TUI kan du også dra på cruise til Jamaica. Å dra på cruise er en komfortabel måte å reise på og du får se flere reisemål på en reise. På et cruise til Jamaica kan du gjøre et stopp i populære Montego Bay eller se gylne strender og regnskog i Ocho Rios. Her kan du se alle TUIs cruise i Karibien.

Ferietilbud i/på Jamaica