Luksushotell på Kypros

Komfortabelt, 5-stjerners service og gourmetmiddager i solnedgangen. Alt dette får du på en av Middelhavets mest solsikre øyer, med Europas reneste badevann! Her ser du fem av våre absolutt mest luksuriøse hotell på Kypros – både eksklusive voksenhotell og fantastiske familieanlegg, for store og små livsnytere.

Blue Star Altantica Mare Village

Blue Star Altantica Mare Village byr på 5-stjerners og barnevennlig luksus. Her finnes rom med direkte utgang til basseng for deg som vil kunne hoppe ned i bassenget fra rommet. Dessuten stikker Bamse innom og hilser på flere ganger i uken, noe som kanskje er det mest luksuriøse for de minste reisende.

Blue Star Atlantica Mare Village har mange swim out-rom.
Blue Star Atlantica Mare Village har mange swim out-rom.

TUI Sensatori Resort Atlantica Aphrodite Hills

TUI Sensatori er ferieluksus med lagunebasseng, wellness, fitness og flere ulike gourmetrestauranter. Det finnes også aktiviteter for alle aldre, barnepass og rolige områder kun for voksne. TUI Sensatori Resort Aphrodite Hills by Atlantica på Kypros har naturligvis alt dette, samt et prisbelønnet spa, slående vakker utsikt over havet og en vakker 18-hulls golfbane rett rundt hjørnet.

Bassengområdet på TUI Sensatori Resort Atlantica Aphrodite Hills.
TUI Sensatori Resort Atlantica Aphrodite Hills – luksus for bade barn og voksne.

Sunrise Pearl Resort & Spa

På det koselige hotellet Sunrise Pearl Resort & Spa bor du med fin beliggenhet, rett ved havet i den familievennlige badebyen Fig Tree Bay. Her kan du velge og vrake mellom hele 6 restauranter! Og i tillegg kan du hvis du vil, bestille din private solseng for hele uken. Perfekt hvis du vil unne deg lange og deilige sovemorgener.

Utsikt over havet fra restauranten på Sunrise Pearl Resort & Spa
Sunrise Pearl Resort & Spa ligger rett ved havet.

The Royal Apollonia

Nyrenoverte The Royal Apollonia ligger rett på stranden like utenfor Limassol, en moderne bu med en blanding av middelalderske kvartaler, fine strender og et herlig uteliv. Hotellet har en moderne atmosfære, elegante rom og en privat sandstrand med solsenger uten kostnad.

Bassengområdet på The Royal Apollonia, Kypros.
The Royal Apollonia ligger rett utenfor trendy Limassol.

Asimina Suites

5-stjernes Asimina Suites i Pafos har den høyeste kundevurderingen av alle hotellene våre på Kypros. Et hotell for deg som vil ha en avkoblende og eksklusiv ferie. Her er aldersgrensen 16 år, bassengområdet er stort og rolig og alle rom er luksuriøse suiter med både soverom og oppholdsrom.

Asimina Suites har høyest kundevurdering av alle hotellene våre på Kypros.
Asimina Suites har høyest kundevurdering av alle hotellene våre på Kypros.

Er luksus noe for deg? Sjekk alle våre luksushotell her