Luksushotell på Kypros

2019-05-14
Komfortabelt, 5-stjerners service og gourmetmiddager i solnedgangen. Alt dette får du på en av Middelhavets mest solsikre øyer, med Europas reneste badevann! Her ser du fem av våre absolutt mest luksuriøse hotell på Kypros – både eksklusive voksenhotell og fantastiske familieanlegg, for store og små livsnytere.

Blue Star Altantica Mare Village

Blue Star Altantica Mare Village byr på 5-stjerners og barnevennlig luksus. Her finnes rom med direkte utgang til basseng for deg som vil kunne hoppe ned i bassenget fra rommet. Dessuten stikker Bamse innom og hilser på flere ganger i uke, noe som kanskje er det mest luksuriøse for de minste reisende.

Blue Star Atlantica Mare Village har mange swim out-rom.
Blue Star Atlantica Mare Village har mange swim out-rom.

TUI Sensatori Resort Atlantica Aphrodite Hills

TUI Sensatori er ferieluksus med lagunebasseng, wellness, fitness og flere ulike gourmetrestauranter. Det finnes også aktiviteter for alle aldre, barnepass og rolige områder kun for voksne. TUI Sensatori Resort Aphrodite Hills by Atlantica på Kypros har naturligvis alt dette, samt et prisbelønnet spa, slående vakker utsikt over havet og en vakker 18-hulls golfbane rett rundt hjørnet.

Bassengområdet på TUI Sensatori Resort Atlantica Aphrodite Hills.
TUI Sensatori Resort Atlantica Aphrodite Hills – luksus for bade barn og voksne.

Sunrise Pearl Resort & Spa

På det koselige hotellet Sunrise Pearl Resort & Spa bor du med fin beliggenhet, rett ved havet i den familievennlige badebyen Fig Tree Bay. Her kan du velge og vrake mellom hele 6 restauranter! Og i tillegg kan du hvis du vil, bestille din private solseng for hele uken. Perfekt hvis du vil unne deg lange og deilige sovemorgener.

Utsikt over havet fra restauranten på Sunrise Pearl Resort & Spa
Sunrise Pearl Resort & Spa ligger rett ved havet.

The Royal Apollonia

Nyrenoverte The Royal Apollonia ligger rett på stranden like utenfor Limassol, en moderne bu med en blanding av middelalderske kvartaler, fine strender og et herlig uteliv. Hotellet har en moderne atmosfære, elegante rom og en privat sandstrand med solsenger uten kostnad.

Bassengområdet på The Royal Apollonia, Kypros.
The Royal Apollonia ligger rett utenfor trendy Limassol.

Asimina Suites

5-stjernes Asimina Suites i Pafos har den høyeste kundevurderingen av alle hotellene våre på Kypros. Et hotell for deg som vil ha en avkoblende og eksklusiv ferie. Her er aldersgrensen 16 år, bassengområdet er stort og rolig og alle rom er luksuriøse suiter med både soverom og oppholdsrom.

Asimina Suites har høyest kundevurdering av alle hotellene våre på Kypros.
Asimina Suites har høyest kundevurdering av alle hotellene våre på Kypros.

Er luksus noe for deg? Sjekk alle våre luksushotell her

Lignende innlegg

En guide over Santa Maria

Santa Maria er en fargerik badeby på øya Sal på Kapp Verde. Her finner du flotte hotell, gode restauranter, en lang strand og små butikker. Hva er det du ikke må gå glipp av i denne fine byen? Her er vår guide til Santa Maria.
2019-07-21

De beste utfluktene på Phuket – fra kultur til eventyr

Fyll både sanser og Instagram-kontoen med nye inntrykk utenfor hotellområdet. Thailands største øy Phuket er utrolig rik på opplevelser. Her tipser vi om alt fra snorkling til jungelvandring, buddhistiske templer, matlagingskurs, flowriding og bading med elefanter.
2019-06-28

På Blue Star Euophoria kombineres luksus med bærekraft

Euphoria Resort er et nytt 5-stjerners hotell i den pittoreske fiskerlandsbyen Kolymvari. Det ligger på et 60 000 kvm stort strandområde, omgitt av ren natur og krystallklart vann. Euphoria Resort ligger ikke bare nær den historiske byen Chania (23 km unna), men det er også et perfekt utgangspunkt for alle stedene som du bare må besøke på vestre Kreta: de berømte eksotiske strendene Phalassarna og Elafonissi og den fantastiske lagunen eller Balos.
2019-06-13

Hotell på Mallorca der all inclusive er inkludert

Å lete etter restaurant på tom mage er aldri morsomt. Å gå fra det ene stedet til det andre og føle at det ikke finnes noe for alle i familien er enda verre. Energien går tom og humøret faller. Velg isteden et hotell der all inclusive er inkludert i prisen og gå til dekket bord til frokost, lunsj og middag.
2019-06-10