Voksenhotell i Hellas

Enten du reiser med partner, din beste venn eller med din mamma så kan det av og til være deilig å bo på et hotell som retter seg mot voksne. Her har vi samlet noen av våre mest populære voksenhotell i Hellas!

På våre egne hotell for voksne kan du nye ferien i en avslappet atmosfære. Hotellene har ofte spa, elegante bassengområder, boblebasseng og flere à la carte-restauranter. Les videre for å finne din favoritt!

1. Proteas Blu Resort, Samos

Like øst for Pythagorion finner du det romantiske voksenhotellet Proteas Blu Resort. Perfekt for deg som er ute etter en rolig ferie med et snev av luksus. Her kan du spise skalldyr i solnedgangen på en liten båt som er gjort om til en à la carte-restaurant. Men bestill bord i god tid, restauranten har bare fire bord! Les mer om Proteas Blu Resort her.

Proteas Blu Resort i Pythagorion på Samos.
Proteas Blu Resort i Pythagorion på Samos.

2. TUI Sensimar Atlantica Kalliston Resort & Spa, Kreta

Et av Kretas beste parhotell ved stranden i Agii Apostoli. Her kan du pleie kjærligheten i en eksklusiv atmosfære med gourmetrestauranter og service i verdensklasse. Vil du ha det ekstra luksuriøst – bestill rom med direkte utgang til basseng og havutsikt. Les mer om TUI Sensimar Atlantica Kalliston Resort & Spa her.

TUI Sensimar Atlantica Kalliston Resort & Spa i Agii Apostoli på Kreta.
TUI Sensimar Atlantica Kalliston Resort & Spa i Agii Apostoli på Kreta.

3. TUI Sensimar Palazzo del Mare, Kos

Dette førsteklasses hotellet passer for deg som vil bo rett ved havet og som setter pris på avkobling, luksus og trening. På TUI Sensimar Palazzo del Mare finner du et moderne treningsrom, tennisbaner og mulighet for yoga og andre treningsformer. Hvorfor ikke toppe det hele med å bestille en suite med privat basseng?

TUI Sensimar Palazzo del Mare i Marmari på Kos
TUI Sensimar Palazzo del Mare i Marmari på Kos

4. TUI Sensimar Caravel Resort & Spa, Zakynthos

Et elegant all inclusive-hotell i gåavstand til Tsilivi. Her finner du to store basseng rett ved stranden, så du kan enkelt kombinere basseng og hav, eller bare slappe av i hotellet hage. Har du lyst til å være i aktivitet kan du trene eller spille tennis. Les mer om TUI Sensimar Caravel Resort & Spa her.

TUI Sensimar Caravel Resort & Spa i Tsilivi på Zakynthos.
TUI Sensimar Caravel Resort & Spa i Tsilivi på Zakynthos.

5. Lindos Blu Hotel & Suites, Rhodos

De Luxe-hotellet Lindos Blu Hotel & Suites ligger i en skråning med utsikt over Vlicha-bukten i Lindos. Unn deg en avkoblende spabehandling og spis middag med vakker havutsikt. Det finnes flere grunner til at hotellet fortsatt ligger i toppen for sin høye kundefornøydhet. Hotellets høye servicenivå er absolutt en av grunnene.

Lindos Blu Hotel & Suites i Lindos på Rhodos.
Lindos Blu Hotel & Suites i Lindos på Rhodos.