Overnight oats & chiapudding – våre frukostnyheter

2019-05-11
Hva er ferie uten den fantastiske frokosten på hotellet? På flere av våre Family Life-hoteller finner du nydelig havregryn og chia-pudding på frokostbufféen. Hvis du ikke kan vente til sommeren, kan du allerede nå prøve TUIs egen oppskrift på chiapudding.

I tillegg til det kokte egget, hotellets frokostfavoritt, kan du nå prøve 2010-tallets største frokost- og snackstrend – havregrynsgrøt og chia-pudding på noen av våre Familiy Life hoteller.

Nylig ble flere buffékokker på TUI Family Life Bellevue i Kroatia kurset i hvordan de lager sommerens beste frokost.

Havregrynsgrøt i ny form!

Godt, sunt og med uendelig mange smaksvariasjoner – kanskje det er derfor navnet landet på engelsk navnet overnight oats, for det er så mye mer enn bare kald grøt.

Hvis du ikke har prøvd kjøleskapsgrøt enda, synes du kanskje at kald grøt ikke høres så veldig godt ut. Men kjøleskapsgrøt er en smaksopplevelse som skiller seg fra den klassiske havregrynsgrøten. Kjøleskapsgrøt (overnattsgrøt) godgjør seg over natten og resultatet blir en myk og kremet konsistens som du enkelt kan kombinere med alt fra frukt og bær til peanøttsmør og honning.

Kjøleskapsgrøt er det perfekt grunnlaget for lange fine stranddager

Kjøleskapsgrøt er en fin måte å få i seg den sunne havren på. Kjøleskapsgrøt har mye fiber og protein, slik at du får energi til flere timer ved bassenget eller på stranden. Perfekt også for de som ikke er så glad i frokost – med kjøleskapsgrøt er det enkelt å få i seg en god frokost og unngå høyt blodsukkerfall i ferien.

Chiapudding på TUI Family Life
Chiapudding

Chiapudding – en gammel kjenning på TUIs familiebufféer

Kanskje chiafrø ikke er en like hot trend som chia-pudding, men det betyr ikke at chia-pudding er mindre sunt eller godt for den saks skyld! Frøene inneholder, akkurat som havre, mye fiber, protein og mineraler. Faktisk så er en spiseskje chia-frø per pudding nok til at du skal føle deg mett lenge.

Prøv TUIs egen kjøleskapsgrøt og chia pudding i sommer

Hvis du ønsker å starte ferien med den perfekte hotellfrokosten i sommer finner du alle våre TUI Familiy Life-hoteller her.

TUIs chiapudding oppskrift for hele familien

Ingredienser:
• 2 dl soyamelk/mandelmelk eller vanlig melk
• 4 ss chiafrø
• Smak til med honning, sukrin, stevia eller vanlig sukker.

Serveres med:
Fersk frukt eller bær, og vil du ha litt dessertfølelse til frokost – med litt sjokolade eller peanøttsmør.

Slik gjør du:

  • Legg frøene i valgfri væske over natten – blandingen vil så tykne av seg selv.
  • Legg opp i små porsjoner (små glass eller lignende)

Serveres med valgfri topping!

Tips: Chiapudding kan også brukes som base i smoothier og shaker.

Lignende innlegg

Hotell på Mallorca der all inclusive er inkludert

Å lete etter restaurant på tom mage er aldri morsomt. Å gå fra det ene stedet til det andre og føle at det ikke finnes noe for alle i familien er enda verre. Energien går tom og humøret faller. Velg isteden et hotell der all inclusive er inkludert i prisen og gå til dekket bord til frokost, lunsj og middag.
2019-06-10

5 veganske oppskrifter på TUI Family Life

For oss i TUI er det viktig å stadig fornye og forbedre bufféene på hotellene våre. De siste årene har vi satset litt ekstra på å sette sammen gode vegetariske og veganske retter som passer for hele familien.
2019-05-11

Hotell i Hellas der all inclusive er inkludert

Å ikke trenge å uroe seg for at reisekassen strekker til, gjør at du kan slappe ekstra av i ferien. Slik er det når du bestiller et all inclusive-hotell, der både mat og drikke er inkludert. Her har vi samlet sammen noen av våre beste hotell i den greske øyverdenen der all inclusive er inkludert. Velg mellom Kos, Rhodos, Zakynthos, Samos, Kreta eller Korfu.
2019-05-09

Hotell på Kypros der all inclusive er inkludert

Oliven, halloumi, hummus, tzatziki, yoghurt, brød og kullgrillet kjøtt… Det kypriotiske kjøkkenet har innflytelse fra hele Middelhavet, og også Midt-Østen. Tenk deg å kunne fråtse i disse godsaken uten å trenge å tenke på hva det koster. Her har vi funnet frem ulike hotell på Kypros der all inclusive er inkludert.
2019-05-08