2019-11-05

Nye TUI Blue – mer enn et hotell

TUI Blue er vårt nye flaggskip og finnes i tre ulike kategorier – For All, For Two og For Families. Her kommer du nærmere reisemålet og de du reiser med, uansett når på året du reiser og hvem du vil ha med deg. TUI Blue er mer enn et hotell. Det er en opplevelse i seg selv.

Fra premieren den 7. November er TUI Blue et felles navn for våre beste hotellopplevelser. Skapt for deg som ikke synes det er flaut å spørre kokken om oppskriften. Som låner en sykkel og utforsker kysten på egen hånd. Eller for deg som overbeviser familien om å prøve yoga ved soloppgang. Uansett om det er TUI Blue For All, For Two eller For Families som faller deg i smak, vil du få en moderne og spennende ferie.

TUI Blue For Families

Svømmetimer på TUI Blue
På TUI Blue For Families kan barna lære å ta sitt aller første svømmetak!

TUI Blue For Families finner du alt du trenger av både aktiviteter og avslapning. På bildene ser du hvordan noen fremtidige storsvømmere får instruksjoner fra svømmeskolelæreren Eja på TUI Blue Tropical i tyrkiske Sarigerme. Et av mange eksempler på hvordan TUI Blue gjør feriens bosted til en opplevelse du vil huske i lang tid.

De fleste TUI Blue For Families het tidligere TUI Family Life og alt som gjorde hotellene så populære finner du fortsatt – fra Bamseklubb og musikalske show til Les Mills-timer og restaurantutvalg.

TUI Blue For Two

To men bader i havet. TUI gir dere tid til å være sammen.
På TUI Blue For Two får dere tid til å være sammen.

Hotellene innen TUI Blue For Two er designet for dere som reiser på tomannshånd – uansett om det er en kjærlighetsferie, kvalitetstid for mor og datter eller en reise med en god venn eller venninne. Alle hotellene er barnefrie og har spa, treningsrom, yoga, treningstimer og flere restauranter. De fleste av dem het tidligere TUI Sensimar.

TUI Blue For All

Mann på sykkel på TUI Blue.
På TUI Blue For All er hotellet en stor del av opplevelsen.

Hvis du velger TUI Blue For All kan du, som navnet tilsier, se frem til opplevelser som passer både for små og store reisefølger, både enslige, par og familier. Hotellene er moderne designet med høy komfort og fokuserer på at du skal få oppleve reisemålets kulinariske spesialiteter, natur og kultur. Helsekonseptet BLUEf!t omfatter både kostholdsråd, treningsrom med personlige trenere, sportsutflukter og timer med for eksempel autogen trening og meditasjonsyoga.

TUI Blue

Lignende innlegg

TUI Blue For All – Reis bort og kom nærmere hverandre

TUI Blue er vårt nye flaggskip for deg som vil at feriens bosted skal være en opplevelse i seg selv. For deg som spør kokken om oppskriften, gjerne låner en sykkel for å utforske på egen hånd eller overbeviser hele familien om å prøve yoga i soloppgangen. Det finnes tre ulike typer TUI Blue-hotell. Her forteller vi mer om TUI Blue For All.
2019-11-06

Klimakompenserte hotell på Kanariøyene

Her får du tips om hotell på Kanariøyene der klimakompensasjonen er inkludert i prisen. Velger du å fly med TUI fly eller TUI Airwais er i tillegg klimakompensasjon av flyreisen inkludert.
2019-10-29

Bryllupsreise ved Middelhavet – 5 tips

Luksuriøs avslapping eller en opplevelsesreise? Gourmetfokus, fotturer i fjellene eller et cruise med havnestopp i storbyer og ved fine strender? Det kan være vanskelig å bestemme hvor man skal dra på bryllupsreise – reisen som skal bli et minne for livet. Men ta det med ro, vi har de beste tipsene for en bryllupsreise ved Middelhavet.
2019-10-27

Gran Canaria eller Tenerife – hvilken øy er best?

Sommer hele året med 2700 soltimer, temperaturer som sjelden kryper under 20 grader og strender så langt øyet kan se. Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor øyene lokker så mange besøkende. Vanskeligere kan det være å velge hvor du skal reise. Hvilken øy er best? Gran Canaria eller Tenerife? Her får du hjelp til å velge hvilken øy som passer for deg.
2019-10-26