Leilighetshotell Gran Canaria

Her har vi samlet våre leilighetshotell på Gran Canaria. Et leilighetshotell passer perfekt hvis du er ute etter litt mer selvstendighet, samtidig som du får den deilige feriekomforten. Les mer om våre leilighetshotell på Gran Canaria, og finn ditt drømmehotell!

Hotelltips

Fordeler med leilighetshotell på Gran Canaria

Det er flere fordeler ved å bo på et leilighetshotell på Gran Canaria. Er du en del av et større reisefølge, passer en leilighet perfekt hvis dere ønsker å bo sammen. Samle dere på kjøkkenet og lag mat sammen, eller slapp av i stuen mens dere deler dagens favorittøyeblikk. Med et leilighetshotell kan dere nyte et avslappet opphold på Gran Canaria, helt i deres eget tempo! Det passer også bra for mindre reisefølger, som for eksempel par. Slapp av og nyt ferien på et leilighetshotell!

Føl deg som hjemme

Det som gjør et opphold på et leilighetshotell virkelig unikt, er at du føler deg hjemme på en helt annen måte. Få ting er bedre enn å gå til det lokale markedet, kjøpe med ingrediensene tilbake til leiligheten og så lage maten sammen på kjøkkenet. Her unngår du køen til bufféen, og selv det å stå i oppvasken kan bli hyggelig hvis dere gjør det sammen! Og det beste av alt - dere gjør ting i akkurat det tempoet dere ønsker.

Våre leilighetshotell på Gran Canaria

TUI har flere leilighetshotell å velge mellom på Gran Canaria. Et som er spesielt populært blant våre kunder, er Relaxia Los Girasoles. Med sentral beliggenhet i Playa del Inglés, bor du i nærheten av det aller meste. Alle leilighetene har en liten hage med gressplen og blomster, og leilighetshotellet har også barnebasseng. Et annet hotell vi kan anbefale, er Rocamar. Dette hotellet ligger i den øvre delen av Puerto Rico med gangavstand til sentrum, og fra fellesterrassene er det utsikt over havet og dalen. Det tar ca. 10 minutter å gå ned til sentrum av Puerto Rico, der det er et stort utvalg av shopping, barer og restauranter. Rocamar har også et barnebasseng som er integrert i det store bassenget.

Lurer du på hvordan været blir i ferien? Da kan du se vår side for været på Gran Canaria. Hvis du vil ha et større utvalg av hotell, kan du se flere av våre hotell på Gran Canaria eller vår side for leilighetshotell.