Hotell - Kanariøyene

Her finner du vårt utvalg av hotell for din reise til Kanariøyene. Vi har valgt ut de beste hotellene på Kanariøyene for å sikre at ferien blir så bra som mulig. Uansett om du reiser alene, med partneren, familien eller vennegjengen, er vi sikre på at du finner et hotell på Kanariøyene som passer for deg!

Hotelltips

De beste hotellene på Kanariøyene

Leter du etter det beste hotellet på Kanariøyene for deg? Her har vi samlet hele vårt utvalg, og du kan enkelt sortere i listen slik at du finner ditt drømmehotell! Vi har noe for enhver smak, enten du leter etter det perfekte hotellet for hele familien, et avslappende voksenhotell eller et komfortabelt all inclusive-hotell på Kanariøyene.

Familiehotell på Kanariøyene

TUI har flere familiehotell på Kanariøyene som passer perfekt for både store og små! TUI Blue Village Playa Feliz, TUI Blue Village Tres Vidas og TUI Blue Flamingo Beach Resort på Lanzarote er gode utgangspunkt for familieferien!

De beste hotellene for voksne på Kanariøyene

Er du ute etter et hotell som passer godt for voksne på Kanariøyene? TUI tilbyr flere og TUI Blue Los Gigantes, Blue Star Punta del Rey og TUI Blue Suite Princess er populære alternativer. Ser du etter et hotell for voksne på Kanariøyene, er dette et godt utgangspunkt for et uforglemmelig opphold!

Hotell med badeland på Kanariøyene

Er du ute etter et hotell med badeland? Hotell trenger nemlig ikke bare å bety overnatting! På Gran Canaria ligger Hotel LIVVO Lago Taurito. Her finner du Gran Canarias største badeland med mange forskjellige basseng og vannsklier for alle aldre!

Billige hotell på Kanariøyene

Hvis du er ute etter et billigere opphold på Kanariøyene, kan du sortere listen fra laveste til høyeste pris på datoene du er interessert i.

Vil du se hotell på flere reisemål? Du finner alle våre hotell her.