Mat og drikke
Frokost-, lunsj- og middagsbuffé med lokal vin, øl, brus eller vann. Nasjonal alkohol, vin, øl, brus og mineralvann, barservering hele døgnet (anviste barer/tider).
Måltidene serverer som bufféer i hovedrestauranten. Live cooking og barnebuffé ved middagen. Temakveld en kveld per uke.
Frokost kl. 7.30–10.30 og sen frokost kl. 10.30–12.00. Lunsj kl. 12.30–15.00 og middag kl. 18–21.
Snacks på ettermiddagen serveres kl. 15.15–17.00.
Det er også mulig å spise middag i hotellets to temarestauranter, bordbestilling kreves. Velg mellom spansk på Olé og asiatisk på Zhú. To bordsetninger, kl. 18.30 og 20.30.
Restaurant- og bartider meddeles ved ankomst til hotellet.
Middagsantrekk herrer: langbukser.
Innholdet kan endres i løpet av sesongen.