Hotell Kreta

Her finner du vårt utvalg av hotell på Kreta. Vi har valgt de beste hotellene, slik at din ferie skal bli så bra som mulig! Uansett om du planlegger en reise til Kreta alene, med partneren, vennegjengen eller hele familien er vi sikre på at du finner et hotell som passer for akkurat deg!

Hotelltips

De beste hotellene på Kreta

Leter du etter det beste hotellet på Kreta for deg? Her har vi samlet hele vårt utvalg, og du kan enkelt sortere i listen slik at du finner ditt drømmehotell! Vi har noe for enhver smak, enten du leter etter det perfekte hotellet for hele familien, et avslappende voksenhotell eller et komfortabelt all inclusive-hotell på Kreta.

Familiehotell på Kreta

Et populært familiehotell på Kreta er all inclusive-hotellet TUI Blue Caldera Creta Paradise. Dette er et familievennlig hotell med høy standard, hvor hele familien kommer til å trives!

De beste hotellene for voksne på Kreta

Et av våre mest populære hotell for voksne på Kreta er det femstjerners spa-hotellet Atlantica Kalliston, som ligger på øyas vakreste strand. Et annet populært hotell er det luksuriøse designhotellet Domes Noruz Chania, hvor du kan bestille rom med privat basseng eller jacuzzi.

Hotell med badeland på Kreta

Hotell trenger ikke bare bety overnatting! Badeland er moro for alle aldre, og TUI har flere hotell med badeland på Kreta. Blue Star Euphoria Resort, Blue Star Iolida Village, Chrispy Waterpark Resort og Grecotel Marine Palace & Aqua Park er gode utgangspunkt for en ferie fylt med fart og spenning!

Billige hotell på Kreta

Hvis du er ute etter et billigere opphold på Kreta, kan du sortere listen fra laveste til høyeste pris på datoene du er interessert i.

Vil du se hotell på flere reisemål? Du finner alle våre hotell her.