Hotell Rhodos

Her finner du vårt utvalg av hotell på Rhodos. Vi har valgt de beste hotellene, slik at din ferie skal bli så bra som mulig! Uansett om du planlegger en reise til Rhodos alene, med partneren, vennegjengen eller hele familien er vi sikre på at du finner et hotell som passer for akkurat deg!

Hotelltips

De beste hotellene på Rhodos

Leter du etter det beste hotellet på Rhodos for deg? Her har vi samlet hele vårt utvalg, og du kan enkelt sortere i listen slik at du finner ditt drømmehotell! Vi har noe for enhver smak, enten du leter etter det perfekte hotellet for hele familien, et avslappende voksenhotell eller et komfortabelt all inclusive-hotell på Rhodos.

Familiehotell på Rhodos

TUI har flere familiehotell på Rhodos som passer perfekt for både store og små! Blue Star Atlantica Aegean Blue og TUI Blue Village Atlantica Aegean Park har begge eget badeland, du kan bestille swim out-rom og all inclusive er inkludert i prisen.

De beste hotellene for voksne på Rhodos

Er du ute etter et hotell som passer godt for voksne på Rhodos? Da kan vi anbefale TUI Blue Lindos Bay og Mayia Exclusive Resort & Spa.

Hotell med badeland på Rhodos

Hotell trenger ikke bare bety overnatting! Badeland er moro for alle aldre, og TUI har flere hotell med badeland på Rhodos. Blue Star Atlantica Aegean Blue, TUI Blue Village Atlantica Aegean Park, Blue Star Atlantica Mikri Poli Rhodes og TUI Magic Life Plimmiri er perfekte utgangspunkt for en morsom ferie!

Billige hotell på Rhodos

Hvis du er ute etter et billigere opphold på Rhodos, kan du sortere listen fra laveste til høyeste pris på datoene du er interessert i.

Vil du se hotell på flere reisemål? Du finner alle våre hotell her.