Reiser
til
Petrovac

Pris fra

...

Våre hotell

3 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • 1 liter vannca. 8,-
  • Pizzaca. 80,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell0 timer
  • HovedstadPodgorica
  • SpråkMontenegrinsk
  • Befolkningca. 2000

Reiser til Petrovac

Petrovac

Det er lett å trives i Petrovac. Den lille badebyen ligger ved en krystallklar bukt i Adriaterhavet, og langs strandpromenaden ligger det sjarmerende kalksteinshus med hvite vindusskodder. Her får du en avslappende ferie, og kan velge mellom små familiære hotell nær tre fine strender.

Det meste av folkelivet i Petrovac foregår langs strandpromenaden som følge hele bukten og kantes av palmer og blomsterbed. I personlige småbutikker kan du shoppe lokale delikatesser, kunsthåndverk og suvenirer. Du kan også slå deg ned ved en av uteserveringen.

Borg og båtutflukter

Ute på odden i den ene enden av strandpromenaden troner en pittoresk miniatyrborg fra 1500-tallet i venetiansk stil. Den vokter over en fredet liten havn og byr på fin utsikt over havet og Petrovac. Like utenfor kysten ligger de små øyene Katic og Sveta Nedelja, dit du kan gjøre utflukter med båt.

Velg mellom tre strender

Petrovacs 600 m lange hovedstrand består av sand blandet med rullestein og kan lokke med en del ulike vannsporter. Via naturskjønne passasjer og gangveier over åsene kan du spasere til de like fine strendene Lučice (ca. 10 min) og Bulkarice (ca. 25 min) i mer landlige omgivelser. Ved alle tre finnes det spisesteder og solsengutleie.

Kveldsliv i Budva

Som du ser er Petrovac er velutstyrt sol- og badereisemål, men likevel forholdsvis rolig. Ønsker du mer liv er det bare 18 km til kystens livligste sted, Budva, som er kjent for sine mange klubber og barer.

Se deg om i Montenegro

Flere og flere oppdager Montenegros natur, kultur og badestrender. Ikke langt fra badebyene kan du blant annet se fossefallet i Cijevna, middelalderbyen Kotor som står på UNESCOs verdensarvliste og den pittoreske lille øya Sveti Stefan med luksuriøse hotell og restauranter. I tillegg er det mindre enn 10 mil til Dubrovnik i Kroatia.

Delikat, nærdyrket middelhavsmat

Det lokale kjøkkenet er inspirert av både Kroatia og Italia. Nærdyrkede grønnsaker, ofte helt økologiske, serveres sammen med fersk middelhavsfisk, skalldyr, kjøtt, ost og lufttørket skinke.

Ferietilbud i/på Petrovac