Reiser
til
Ulcinj

Pris fra

...

Våre hotell

0 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • 1 liter vannca. 8,-
  • Pizzaca. 70,-

Fakta

Vis alle fakta
  • Valutaeuro (EUR)
  • Tidsforskjell0 timer
  • HovedstadPodgorica
  • SpråkMontenegrinsk
  • Befolkningca. 10 000

Reiser til Ulcinj

Ulcinj

Ulcinj er kjent for sitt fargerike gateliv og sine fine strender ved Adriaterhavet. Den 12 kilometer lange sandstranden utenfor byen lokker mange besøkende, og det er nettopp her du finner vårt nybygde store all inclusive-hotell Holiday Village Montenegro.

Den gamle sjørøverbyen Ulcinj gjør seg bra på bilder, med sine middelaldermurer på en odde høyt over havet. I dag er dette en glad og livlig ferieby. Langs strandpromenaden midt i byen vrimler det av uteserveringer, barer og småbutikker.

All inclusive-hotell ved milelange strender

Men den virkelige drømmestranden finner du noen kilometer sørover, rett nedenfor TUI hotell Holiday Village Montenegro. Der begynner nemlig den 12 kilometer lange Velika Plaza med finkornet sand.

Sandslott eller kitesurfing?

Nærmest byen og hotellet ligger Velika Plaza, en langgrunn livsnyterstrand der bildet domineres av solsenger, parasoller, spisesteder og barnefamilier som bygger sandslott. En halv mil lenger unna er det surfing og kitesurfing som står i sentrum.

Gater og danseklubber

Du kommer deg enkelt inn i Ulcinj sentrum med leiesykkel, taxi eller en lang spasertur. Folkelivet, butikkene og kaféene er den lille byens største attraksjon. men det er også hyggelig å rusle rundt i gamlebyens gater og fotografere havutsikten derfra. Om kvelden utvikles høy ungdommelig energi på mange små og store klubber nær havet.

Ferietilbud i/på Ulcinj

Hotell - Ulcinj

Hotellene har visst tatt ferie

Akkurat nå har vi ingen hotell i Ulcinj Vise alle hotell på Montenegro