Reiser
til
Becici

Pris fra

...

Våre hotell

3 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • 1 liter vannca. 8,-
  • Pizzaca. 80,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell0 timer
  • HovedstadPodgorica
  • SpråkMontenegrinsk
  • Befolkningca. 900,-

Reiser til Becici

Becici

Bečići er et trivelig strandreisemål med moderne hotell, rolig atmosfære, mange restauranter og en fin to kilometer lang sandstrand. Alle hotellene våre ligger nær eller rett ved stranden, og du kan blant annet velge bosted i kategoriene De Luxe og All Inclusive Beach.

Bečići er lillesøster til reisemålet Budva, som ligger bare noen kilometer vestover. Men til tross for nærheten mellom stedene er forskjellen stor. Budva er en småby med hverdagsliv, gamle kvartaler og livlig uteliv, mens Bečići er et rendyrket badested som domineres av store moderne hotell ved den fine stranden.

To reisemål i ett

Du kan spasere mellom naboreisemålene på en sti langs havet på under en halv time. Du kan også ta buss, taxi eller turisttog. Du kan derfor nyte det beste av både Bečići og Budva når du bor i Bečići.

Restauranter og gatemarkeder

Strandpromenaden er Bečićis hovedgate. Den kantes av restauranter, kaféer og strandbarer. I tillegg til en rekke markedsboder med et stort utvalg av alt fra kunsthåndverk til T-skjorter med trykk og lokale bakervarer som minner om baklava.

Prisbelønnet sandstrand

Stranden er innbydende og innbyggerne forteller gjerne om hvordan den vant Grand Prix som Europas fineste strand ved en avstemming i Paris i 1935. Den består av sand blandet med rullestein som slipes glatte av Adriaterhavets bølger. Det finnes mange solsengsutleiere, spisesteder og vannsporter.

Se deg om i Montenegro

Flere og flere reisende oppdager Montenegros natur, kultur og badestrender. Ikke langt fra badestedene kan du blant annet se fossefallene i Cijevna, middelalderbyen Kotor som står på UNESCOs verdensarvliste og den pittoreske lille øya Sveti Stefan med luksuriøse hotell og restauranter. Og det er mindre enn 10 mil til Dubrovnik i Kroatia.

Delikat og nærdyrket middelhavsmat

Den lokale matkulturen er inspirert av både Kroatia og Italia. Nærdyrkede grønnsaker, ofte helt økologiske, serveres sammen med fersk middelhavsfisk, skalldyr, kjøtt, ost og lufttørket skinke.

Ferietilbud i/på Becici