Reiser
til
Igalo

Pris fra

...

Våre hotell

1 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Anslått gjennomsnitt
  • En liter vannca. 8,-
  • Pizzaca. 70,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell0 timer
  • HovedstadPodgorica
  • SpråkMontenegrinsk
  • Befolkning622 875

Reiser til Igalo

Igalo

Omgitt av vakker natur med høye grønnkledte fjell og det krystallklare havet i Kotorbukta, ligger den lille byen Igalo med sine mer enn 3500 innbyggere. Her er det både langgrunne sandstrender og badebrygger med badetrapper. Shopping i små butikker, gå på helsestudioet eller sett deg på en utendørsservering med havutsikt. Dette er også stedet for deg som liker å gå og vandre.

Den lille byen er verdenskjent for sine populære velværesentre med gjester fra hele verden. Her finner du blant annet en spesielle leire fra havbunnen - igaljsko blato som sies å gjøre underverker med huden.

Klimaet er mildt med over 200 soldager i året, og vegetasjonen er både grønn og blomstrende med en blanding av nydelige mimosa-trær, duftende eukalyptus, mammut-sypresser og svaiende palmer.

Langgrunn sandstrand og badebrygger med badetrapper

Kjenn sanden mellom tærne og vass 250 meter ut i det krystallklare havet, og vannet er fortsatt bare en meter dypt. Den langgrunne stranden utenfor Igalo gjør vannet også ekstra godt å svømme i, selv for de som er skikkelig pysete. I tillegg til sandstrender er det også grusstrender og badebrygger i betong med badetrapper.

Kaféer og shopping på strandpromenaden

Om sommeren er strandpromenaden i Igalo full av liv. Det er også basarer her, perfekt for shoppingentusiasten. Ta en kopp kaffe på trendy kafeer, spis godt på restauranter med uteservering, sjekk ut lokale suvenirer og se gatekunstnernes verk mens de lager dem.

Kystbyen Herceg Novi

Fra det store helsesenteret i Igalo sentrum er det ca. 3 km.til det gamle torget i kystbyen Herceg Novi. Byen har fått kallenavnet lille Dubrovnik. I Herceg Novi kan du veksle shopping i italienske merkevarebutikker med å handle lokale råvarer som olivenolje, tørkede fikener og lokale viner på lørdagsmarkedet, som ligger sentralt på det gamle torget. Spaser rundt i gamlebyen blant pittoreske torg, middelalderske festninger og kirker. Sett deg ned på en kafé og nyt ekte italiensk kaffe, deilige bakverk og velsmakende iskrem.

Pet Danica promenade

Pet Danica er navnet på en populær turvei som strekker seg omtrent 7 km. Promenaden er bygget over de gamle jernbanesporene som tar deg langs sjøen helt fra Igalo til den lille nabobyen Meljine med litt over 1000 innbyggere. Langs promenaden er det mange gode restauranter, barer og butikker.

Oppdag enda mer av Montenegro

Hvis du reiser til Igalo, kan du forhåndsbestille en leiebil i en eller flere dager gjennom oss. [Hvordan bestille leiebil i Montenegro »] (/reise-med-tui/pa-reisemalet/leiebil/)

Ferietilbud i/på Igalo