Reiser
til
Lustica Bay

Pris fra

...

Våre hotell

1 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel fra Porto Montenegro
  • Enkel middagca. 140–190,-
  • 1 liter vannca. 8–12,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell0 timer
  • HovedstadPodgorica
  • SpråkMontenegrinsk
  • Befolkning622 875 (Montenegro)

Reiser til Lustica Bay

Lustica Bay

Lustica Bay er et nyutviklet feriested i Trašte-bukten på Lustica-halvøya sør for Tivat. Den lille byen minner om en fiskerlandsby med en strandpromenade som strekker seg nedenfor fjellene langs det asurblå Adriaterhavet. Arkitekturen er harmonisk og vårt 5-stjernes hotell ligger midt i havnen.

Nybygd havn

I 2008 startet prosjektet med den nye feriebyen og fem år senere ble de første leilighetene bygget. Småbåthavnen er byens hjerte og den sto klar sommeren 2018. Havnen er den første nybygde havnen i Montenegro på lenge. Langs strandpromenaden kommer det til å åpne butikker og restauranter. Ytterligere seks hotell er planlagt bygget i området de nærmeste årene.

Moderne og luksuriøse bosted

Vårt 5-stjerners hotell The Chedi Lustica Bay ligger ved havnen, småbåthavnen og strandpromenaden. Det er det første hotellet i Lustica Bay og det ble innviet i juli 2018. Hotellet har fine lyse rom og en unik design med Middelhavets farger. Kontrastene til den grønne naturen gir en avslappet atmosfære.

Se deg om i Montenegro

Stadig flere oppdager Montenegros natur, kultur og badestrender. Ikke langt fra badebyene kan du blant annet se fossefallene i Cijevna og den pittoreske lille øya Sveti Stefan med luksuriøse hotell og restauranter. I tillegg er det kun fem mil til Dubrovnik i Kroatia og bare noen kilometer til Montenegros Riviera – Porto Montenegro. Der finnes det seilbåter, restauranter og elegante shoppinggater. Det er ca. en mil til middelalderbyen Kotor som står på UNESCOs verdensarvliste, og den er vel verdt et besøk.

Ferietilbud i/på Lustica Bay