Reiser
til
Sveti Stefan

Pris fra

...

Våre hotell

0 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Estimert gjennomsnitt
  • 1 liter vannca. 8,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell0 timer
  • HovedstadPodgorica
  • SpråkMontenegrinsk
  • Befolkning622 875

Reiser til Sveti Stefan

Sveti Stefan

Sveti Stefan er et rolig lite feriested som klatrer oppover grønne åssider ved Adriaterhavets krystallklare vann. Landsbyen er mest kjent for den eksklusive og vakre lille øya du ser på bildene og som er blitt litt av et ikon for hele Montenegro.

Med sine tårn, spir og vakre sypresser er øya som hentet ut av et eventyr. Det har gjort den til landets mest fotograferte. Alt begynte på 1400-tallet når det ble bygget en forsvarsborg her. Siden den gang har øya vært både fiskehavn og sjørøverreir, før den på 1900-tallet var sommerresidens for den serbiske dronningen Marija.

Hele øya er et jet set-hotell

I dag er øya en luksusresort som bare er åpen for sine egen gjester, for det meste celebriteter og næringslivstopper fra hele verden som bor i suiter på over hundre kvadratmeter. Vi vanlige dødelige får nøye oss med å betrakte herligheten fra brofestet.

Tre fine strender

Med øya i blikkfanget kan du velge mellom to sand- og rullesteinstrender på hver sin side av broa. Solsenger og pedalbåter kan leies og på de små serveringsstedene langs stranden kan du kjøpe drikke og småretter. I en bukt like nord for byen ligger den private stranden Kraljicina Plaza der du kan bade mot entréavgift.

Kjenn roen

I resten av byen er atmosfæren rolig. Gangveier og trapper tar deg opp til de høye nivåene der vi i TUI har valgt ut et par sjarmerende leilighetshotell i kategorien Lite & familiært. Du kan velge mellom en håndfull restauranter med alt fra lokale spesialiteter til "fine dining" på restaurant Olive ved den nordlige stranden.

Se deg rundt i Montenegro

Stadig flere oppdager Montenegros natur, kultur og badestrender. Ikke langt fra badestedene kan du blant annet se fossefallene i Cijevna og middelalderbyen Kotor som står på UNESCOs verdensarvliste. I tillegg er det bare 10 mil til Dubrovnik i Kroatia.

Delikat lokaldyrket middelhavsmat

Den lokale matkulturen er inspirert av både Kroatia og Italia. Lokaldyrkede grønnsaker, ofte helt økologiske, serveres sammen med fersk middelhavsfisk, skalldyr, spekemat, ost og lufttørket skinke.

Ferietilbud i/på Sveti Stefan

Hotell - Sveti Stefan

Hotellene har visst tatt ferie

Akkurat nå har vi ingen hotell i Sveti Stefan Vise alle hotell på Montenegro