Reiser
til
Bosa

Pris fra

...

Våre hotell

0 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Pizzaca. 80,-
  • 1 liter vannca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell0 timer
  • HovedstadRom
  • SpråkItaliensk
  • Befolkningca. 8000

Reiser til Bosa

Bosa

Middelalderbyen Bosa står på listen over Italias vakreste småbyer. Den ligger på en liten høyde ved elven Temo, vest på Sardinia. Brosteinsgatene er omgitt av kirker, kunstgallerier, små familiedrevne restauranter og pastellfargede hus.
Bosa byr på italiensk hverdagsliv i et vakkert historisk miljø og står på listen Borghi più Belli d'Italia - Italias vakreste steder.

Trappetrinnsgater og fiskebåter

I den gamle bydelen Sa Costa kan du vandre rundt blant trappetrinnsgater og brosteinstorg. Små restauranter tilbyr skalldyrpasta og nygrillet fisk, og etter et godt måltid kan du fortsette kveldsturen ned til elven der fiskebåtene ligger og dupper i kveldssolen.

Sølv og kniplinger

Langs hovedgaten Corso Vittorio Emanuele II ligger det en rekke butikker, men også verksteder der det holdes liv i håndverkstradisjonene som byen er kjent for. Filigransmykker (av tynne sølv- og gulltråder) og kniplingsduker er noen eksempler på hva som lages her.

Middelalderborg med utsikt

Gå ikke glipp av et besøk i katedralen som er helliget jomfru Maria. Et annet tips er å ta en tur opp til borgen Castello de Malaspina der du umiddelbart får lønn for strevet – en strålende utsikt over Bosa.

Fantastisk utsikt på vei til Alghero

Til tross for følelsen av isolasjon, er det bare en times biltur nordover til feriebyen Alghero. Veien dit er for øvrig en av Sardinias vakreste, med fjellene på den ene siden og en strålende utsikt over havet på den andre.

Strender i Bosa Marina

Nede ved kysten, to kilometer fra Bosa, ligger det lille badestedet Bosa Marina med en bred og langgrunn strand med mørk sand. Her er det god plass og det finnes flere restauranter langs stranden.

Leibeil anbefales

Vi tilbyr ikke transport fra flyplassen til Bosa. Vi anbefaler leiebil og du kan forhåndsbestille leiebil gjennom oss til en fordelaktig pris. Hvis du vil være med på utfluktene våre, blant annet båtturer og vin- og olivenoljesmaking, så må du komme deg til Alghero på egen hånd der utfluktene starter.

Ferietilbud i/på Bosa

Hotell - Bosa

Hotellene har visst tatt ferie

Akkurat nå har vi ingen hotell i Bosa Vise alle hotell på Sardinia