Reiser
til
Baia Sardinia

Pris fra

...

Våre hotell

3 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Anslått gjennomsnitt
  • Enkel middagca. 250,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell0 timer
  • HovedstadRom
  • SpråkItaliensk
  • Befolkningca. 500

Reiser til Baia Sardinia

Baia Sardinia

Baia Sardinia er en liten og rolig badeby på Sardinias gullkyst Costa Smeralda. Fokus her er på den fine sandstranden, badevikene og torget. Glamorøse Porto Cervo er bare en kort kjøretur unna.

Baia Sardinia er kjent for sine strender og det krystallklare vannet. Sandstranden ligger nær torget med sine skyggefulle trær midt i byen, hvor uteserveringene serverer espresso og deilige sardinske bakverk.

Strandklubb og god snorkling

Du kan finne bassenger i klippene og små bortgjemte strender i nærheten. Takket være det klare og rene vannet er Baia Sardinia et av øyas beste steder for snorkling og dykking. Restaurantutvalget er lite, men ekte, og i utkanten av Baia Sardinia er det en strandklubb som utpå kvelden gjøres om til en nattklubb.

Oppdag Costa Smeralda med leiebil

Hvis du velger å bo på Baia Sardinia, er det enkelt å leie en bil og kjøre langs kysten og oppdage mer av Costa Smeraldas badebukter, marinaer og luksuriøse badebyer. Kunstnerlandsbyen San Pantaleo anbefales å besøke. På veien kan du benytte anledningen til å stoppe og spise sardinske spesialiteter på en av øyas mange agriturismo som serverer det de produserer gården. Husk at du kan [forhåndsbestille en leiebil i en eller flere dager] (/å reise-med-oss/infor-reise/leiebil/) hjemmefra.

Korsika og Maddalenaøyene

Du kan også ta dagsturer med båt til nærliggende øyer. Til franske Korsika går fergen fra den nordlige spissen av Sardinia. I løpet av en dag har du tid til å rusle rundt, shoppe, spise godt og se deg rundt i byen Bonifacio som har en spektakulær beliggenhet oppe på en klippe. Øygruppen nord for Sardinia kalles Maddalena-øyene og er en marin nasjonalpark med nesten karibiske vibber. Bli med på en guidet tur eller ta båten på egen hånd.

Ferietilbud i/på Baia Sardinia