Hotell Sardinia

Her finner du vårt utvalg av hotell på Sardinia. Vi har valgt de beste hotellene, slik at din ferie skal bli så bra som mulig! Uansett om du planlegger en reise til Sardinia alene, med partneren, vennegjengen eller hele familien er vi sikre på at du finner et hotell som passer for akkurat deg!

Hotelltips

De beste hotellene på Sardinia

Leter du etter det beste hotellet på Sardinia for deg? Her har vi samlet hele vårt utvalg, og du kan enkelt sortere i listen slik at du finner ditt drømmehotell! Vi har noe for enhver smak, enten du leter etter det perfekte hotellet for hele familien, et avslappende voksenhotell eller et komfortabelt all inclusive-hotell på Sardinia.

Familiehotell på Sardinia

Hotell trenger ikke bare bety overnatting! Store og små kan nemlig ha det veldig gøy på et familievennlig hotell. Er du ute etter et familiehotell på Sardinia kan vi anbefale Oasis Self Catering Apartments, som ligger i gangavstand fra en barnevennlig strand. Hotellet har barnebasseng, og kjøkken der du kan tilberede dine egne måltider. Perfekt for familien!

De beste hotellene for voksne på Sardinia

Er du ute etter et hotell for voksne på Sardinia? Da kan vi anbefale Pelican Beach Resort & Spa, som er et strandnært voksenhotell like utenfor Olbia. Hotellet ønsker gjester fra 16 år velkommen.

Billige hotell på Sardinia

Hvis du er ute etter et billigere opphold på Sardinia, kan du sortere listen fra laveste til høyeste pris på datoene du er interessert i.

Vil du se hotell på flere reisemål? Du finner alle våre hotell her. Hvis du er ute etter en litt billigere reise, kan du se våre restplasser til Sardinia. Lurer du på hvordan været blir i ferien, kan du se vår side for været på Sardinia.