Reiser
til
Castelsardo

Pris fra

...

Våre hotell

0 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Gjennomsnittspris
  • Pizzaca. 90,-
  • 1 liter vannca. 10,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell0 timer
  • HovedstadRom
  • SpråkItaliensk
  • Befolkningca. 6000

Reiser til Castelsardo

Castelsardo

At Castelardo står på listen over Italias vakreste småbyer forundrer ingen som har vært her. Bak middelaldermurer byr byen på en romantisk atmosfære, delikatessebutikker, vakre kirker, håndverkstradisjoner og mange førsteklasses restauranter i trappetrinnsgatene.

Som du kan se på bildene ligger Castelsardo meget vakker til. Den lille byen klatrer oppover en skråning på en halvøy i Middelhavet. Det hele krones av en mektig borg fra 1100-tallet der du kan besøke et folkemuseum og nyte den vakre utsikten over bukta, og om sommeren arrangeres det ofte jazzkonserter og andre arrangementer på kveldstid.

Strender, isbarer og flettede kurver

Du kan sole deg og bade på rullesteinstrendene nær hotellene eller på den fine sandstranden Lu Bagno et stykke utenfor Castelsardo. Men de fleste kommer hit for å oppleve den sjarmerende byen. Noen gater kantes med gallerier, butikker og isbarer, andre går gjennom boligområder med overdådige blomsterkasser og nysgjerrige katter. Selv i dag ser man kvinner sitte utenfor husene og flette kurver på tradisjonelt vis.

Kulinariske høydepunkter

Castelsardo har både italienske førsteklasses restauranter og rustikke trattoriaer, ofte med fokus på fisk og skalldyr. Bondegårdsrestaurantene rett utenfor byen serverer mat som er dyrket i området, hold utkikk etter skilt med ordet Agriturismo.

Mange severdigheter

Borgen ble oppført på 1100-tallet av slekten Doria fra Genova. Andre kulturelle severdigheter er kirken Santa Maria med sitt middelalderkrusifiks "Svarte Kristus" og den stemningsfulle katedralen St. Antonio, hvis tårn er åpne for besøk og byr på en fantastisk utsikt. Nær Castelsardo kan du se den spesielle Elefantklippen som med sin utstrakte "snabel" er blitt et symbol for hele Sardinia.

Italias vakreste småbyer

Sammen med den lille byen Bosa, der vi også har et par hotell, står også Castelsardo oppført på listen over Italias vakreste småbyer – I Borghi più Belli D’Italia. Mer om listen og byene kan du lese på www.borghitalia.it.

Forhåndsbestill en leiebil

Det er perfekt å besøke øyas grønne fjell, bukter og middelalderbyer med en leiebil. Kjør Via La Speranza, Sardinias vakreste vei, mellom Alghero og Bosa. Eller ta en runde langs Costa Smeralda for å se på luksusyachter og jetset. Flere tips til ruter finner du i reisemålsbrosjyren. Spar både tid og penger ved å bestille leiebil hjemmefra.

Ferietilbud i/på Castelsardo

Hotell - Castelsardo

Hotellene har visst tatt ferie

Akkurat nå har vi ingen hotell i Castelsardo Vise alle hotell på Sardinia