Reiser
til
Porto Conte

Pris fra

...

Våre hotell

4 stk.

Kart

Vis stort kart

Prisnivå

Priseksempel fra Alghero
  • Pizzaca. 80,-
  • 1 liter vannca. 5,-
  • Øl (50 cl)ca. 45,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell0 timer
  • HovedstadRom
  • SpråkItaliensk
  • Befolkning60 600 000

Reiser til Porto Conte

I Porto Conte ligger Sardinias beste familiehotell, vårt eget TUI Family Life med barneaktiviteter, sportsmuligheter og bufféer fra det italienske kjøkken. Atmosfæren er avslappet og naturskjønn, samtidig er det bare 20 min. med bil til den sjarmerende småbyen Alghero.

TUI Family Life Baia de Conte ligger rett ved stranden, omgitt av en nasjonalpark. Hotellet har klatret opp på topplisten hos familier som vil ha kombinasjonen mange aktiviteter og en rolig atmosfære. Her finnes det noe for alle aldre: sport og lek for barn og ungdommer, Bamses svømmeskole, treningstimer og all inclusive.

TUI Family Life med alt under ett tak Her er det god plass uansett hva du vil gjøre. Du kan padle i kajakk, snorkle eller ta det rolig med familien ved det fine bassengområdet. Og i solnedgangen når duften fra Green & Grill kommer sigende er det på tide å hente ungene inn fra fotballbanene. Alt ligger samlet på det lille området i den rolige bukten.

Italiensk småbysjarm i Alghero Innenfor bymurene i gamlebyen kan du vandre i de trange gatene blant fortausrestauranter, isbarer og butikker. Det ligger en marina med småbåter midt i byen og rett utenfor finnes det fine sandstrender.

UtfluktstipsØyrundtur til middelalderbyer og historiske ruiner Dagstur til Korsika, Skjønnhetens øy
* Kveldstur med sardinske matopplevelser med lokale råvarer

Bestill utflukter og billetter under Min reise eller i TUI-appen.

Lei bil Øyas grønne fjell, havbukter og middelalderbyer er perfekte å oppdage med bil. Kjør Sardinias vakreste vei Via La Speranza mellom Alghero og Bosa. Eller ta en runde langs Costa Smeralda for å spane på luksusyachter og jetsetliv. Flere tips til ruter finner du i reisemålsbrosjyren vår. Du kan forhåndsbestille leiebil gjennom oss til en fordelaktig pris.

Ferietilbud i/på Porto Conte

Hotell - Porto Conte