Reiser
til
Isola Rossa

Pris fra

...

Våre hotell

1 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Pizzaca. 90,-
  • 1 liter vannca. 10,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell0 timer
  • HovedstadRom
  • SpråkItaliensk
  • Befolkningca. 2000

Reiser til Isola Rossa

Isola Rossa

Isola Rossa er en fiskerlandsby ved de lange hvite sandstrendene på Sardinias nordkyst. Her finner du noen små butikker, restauranter og en fin småbåthavn. Du kan velge mellom flere resorthotell med restauranter, spaavdelinger, fine bassengområder og sportsaktiviteter.

Her på nordvestkysten er naturen litt karrig og kystlinjen preges av klippeformasjoner med grotter og laguner. De fine, hvite sandstrendene er rene drømmen for soldyrkere som vil ha god plass.

Sandstrender

Stranden i landsbyen Isola Rossa, Spiaggia del Porto, har hvit sand og ettersom hotellene har blitt flere har aktivitetene økt. Du kan blant annet prøve windsurfing og dykke blant grottene langs kysten. Marinedda-stranden ligger nordvest for byen og her er havet ofte smaragdgrønt. Takket være de fine bølgene er det her surferne holder til.

Skalldyrrestauranter

Fiskebåtene kommer inn i havnen med fangsten som senere serveres på restaurantene. Liker du fisk og skalldyr har du virkelig noe å se frem til.

Italiensk småbysjarm i Alghero

Det er absolutt verdt å besøke Aglhero en dag. Innenfor gamlebyens murer kan du rusle i de trange gatene blant fortausrestauranter, isbarer og små butikker. En marina med småbåter ligger midt i byen og det finnes fine sandstrender rett utenfor byen. Hvis du vil ta en kort tur anbefaler vi Castelsardo som står på listen over Italias vakreste småbyer.

Forhåndsbestill leiebil

Øyas grønne fjell, havbukter og middelalderlandsbyer er perfekte for å se seg rundt på en dagstur med bil. Kjør Sardinias vakreste vei Via La Speranza mellom Alghero og Bosa, eller ta en runde langs Costa Smeralda for å se på luksusyachter og jetset. Flere tips til ruter finner du i vår reisemålsbrosjyre. Spar tid ved å forhåndsbestille leiebil gjennom oss.

Ferietilbud i/på Isola Rossa