Rhodos med barn

En familieferie på Rhodos med TUI har noe for enhver smak. Her finner du hotell for barnefamilier, både leilighetshotell og all inclusive-hotell.

Hotelltips

Barnevennlig hotell på Rhodos

Flere hotell på Rhodos har eget badeland, og er dermed det perfekte utgangspunktet for en ferie for hele familien! Her kan både store og små ha det gøy i vannet med sklier og lek. TUIs mest populære familiehotell på Rhodos er Blue Star Atlantica Aegean Blue og TUI Blue Village Atlantica Aegean Park. På begge disse hotellene kan du tilbringe en bekymringsløs og avslappet all inclusive-ferie. Det er også mulig å leie et swim out-rom hvor du kan svømme rett ut fra din egen terrasse. På TUI Blue Village Atlantica Aegean Park finner du også TUIs kjente barneklubber for barn i alle aldre, og Bamse besøker selv Bamseklubben to til tre ganger i uken. TUI har også mange andre hotell med badeland på Rhodos, som Blue Star Atlantica Mikri Poli Rhodes, TUI Magic Life Plimmiri, Sun Palace, Labranda Blue Bay og Amada Colossos Resort. Du kan se alle våre hotell på Rhodos her.

Barnevennlige aktiviteter på Rhodos

Rhodos har mange barnevennlige, grunne strender hvor barna trygt kan leke og ha det gøy. Strender som er godt egnet for sol og bad når du er på familieferie på Rhodos inkluderer Faliraki, Agathi og Tsambika. Et annet tips er å besøke Rhodos Akvarium. Akvariet ligger i en underjordisk hule, og er en morsom og spennende attraksjon for både barn og voksne. Akvariet har mer enn 40 saltvannsbassenger hvor hele familien kan observere livet til fisk, blekkspruter og skilpadder.

Noe annet du kan gjøre når du er på Rhodos med barn er å oppleve den berømte sommerfugldalen. Her flyr hundrevis av fargerike sommerfugler rundt deg, og holder du ut hånden din kan det hende en av sommerfuglene går inn for landing. Hvis dere ønsker å oppleve sommerfugldalen, kan dere se våre opplevelser på Rhodos. Her finner dere også Pirates of Rhodes, som er et familiecruise med sjørøvertema. Her hjelper barna piraten Pete og papegøyen Calypso med å finne den skjule skatten.

Ønsker du å ta med familien for å oppleve den vakre naturen på Rhodos, er De Syv Kilder det perfekte alternativ. Dette er et av de mest magiske stedene på Rhodos og anbefales hvis dere vil ha en dag i det fri.

En ferie på Rhodos med barn er dermed et godt alternativ neste gang familien skal ut på reise! Ønsker du å vite hvilke andre steder i Hellas som kan være fine å reise til med barn, kan du lese mer om det her.

Se våre reiser til Rhodos!