Hvor er det varmest i vinter?

Av og til føler man bare for å slippe alt man har i hendene og si: ”Nei, nå drar jeg til varmen!” Men hvor er det egentlig varmest? Her er vinterens varmeste liste.

Vinterens varmeste reisemål

  1. Thailand: Nordmenns favorittreisemål er også varmest om vinteren, bokstavelig talt. Når februarmørket ligger tungt hjemme, har Thailand 33 grader i luften og 37 i havet. Kvelder som skapt for å filosofere over livet med en kald Singha og føttene i sanden.

  2. Vietnam: For en vietnameser eksisterer ikke ord som ”rimfrost”, ”snøslaps” eller ”isvind”. Den vestre delen av landet med ferieøya Phu Quoc, der TUIs hotell ligger, er også det området som er best værmessig. Her stiger termometeret over 30-gradersstreken rundt nyttår for deretter å klatre ytterligere noen grader frem mot april. Temperatur i havet? 28 herlige grader.

  3. Med TUI flyr du direkte til Sal og kan nyte temperaturer mellom 24 –27 grader. Kapp Verde har endeløse strender og et solsikkert klima, og passer perfekt for deg som både vil oppleve noe nytt og slappe av i ferien. Lange lyse strender, windsurfing, ferske skalldyr og spennende utflukter er bare noe av det du får oppleve i dette tropiske paradiset.

  4. Mauritius: Mens smarttelefonene din streiker på grunn av kulde hjemme, kan du bade i 27-graders vann på Mauritius. Middeltemperaturen i luften er 23 grader i januar – om natten. Dagtid 30.

  5. Mexico: Når du går av flyet etter en tur over Atlanterhavet, venter Mexicos varme verden med Karibiske vinder og klart, rolig vann. Varmest er det i mars–april da termometeret kryper opp til 35 grader. Et tips er likevel å ha med seg en tynn jakke/genser, da kvelder og netter kan bli litt kjøligere.