5 gode grunner for å reise til Aruba

2017-06-21
Flere og flere reiser går til Aruba i Karibien, for til tross for størrelsen har Aruba ingen problemer med å måle seg med de andre karibiske øyene når det gjelder strender, mat, kultur og fornøyelser. Aruba er perfekt for en reise med noen du er veldig glad i, uansett om det er partneren eller bestevennen.
i_0310825_800x600
Takket være den herlige havbrisen blir varmen aldri plagsom.

Nå tilbyr også TUI reiser til Aruba. Da flyr du med rutefly og velger dato og reiselengde selv. Du kan velge mellom flere ulike reisemål og hotell.

5 gode grunner for å reise til Aruba, "The Happy Island":

  1. Byen… Du trenger neppe noe kart når du besøker Arubas hovedstad Oranjestad. Både øya og byen er perfekt hvis du liker å gå, men naturligvis finnes det mange taxier også hvis du foretrekker det! Det som er praktisk med Aruba er at det meste av det som er verdt å få med seg ligger samlet i Oranjestad. Vakker arkitektur, strender og god mat. For litt stjerneglans kan du besøke Pinchos Grill & Bar, der romantikken er godt representert, ettersom ABC valgte å spille inn deler av The Bachelor her.

  2. … med de snøhvite strendene! Selv om du har et herlig basseng på hotellet eller på cruiset må du oppleve Arubas kritthvite strender og asurblå hav. I Oranjestad finnes det flere strender du kan velge mellom, og det er like vakkert både over og under vannflaten. Det karibiske havet er fullt av tropiske fisk så benytt anledningen til å snorkle. Eagle Beach regnes som en av de vakreste på øya, men spør du en snorklefantast vil de kanskje heller anbefale stranden Mangel Halto.

  3. Solnedganger og solgaranti Litt klisje? Javisst! Men det er en grunn til at det gir en spesiell følelse i kroppen å stå hånd i hånd og se solen gå ned sammen. Aruba kan i tillegg skryte av både vakre solnedganger og vær som gjør at man tør å gi solgaranti.

  4. Den gode atmosfæren og severdighetene En romantisk ferie betyr ikke at dere må ser hverandre dypt inn i øynene hele tiden. Hvis du trenger noe å hvile blikket på finnes det mye å se på i Arubas arkeologiske museum hvis utstillinger strekker seg over 5000 år av historie. Også når det ikke er en jazzfestival eller et karneval på gang, holder lokalbefolkningen feststemningen oppe. Det finnes mange enkle små restauranter der det serveres fersk fisk og drinker til karibiske toner. Ønsker du å finne litt annerledes shopping skal du besøke Korteweg, et samarbeid mellom lokale kunstnere som selger ulike håndverk.

  5. ”Local flavor” Arubaborne er svært stolte av vannet sitt, ettersom man kan drikke det rett fra springen. Den lokale ølen Balshi blir brygget på det filtrerte havvannet. I ølet finnes det hollandske, skotske og tyske innflytelser, og det minner mye om en nederlandsk pils. Til og med belgerne har gitt den en gullmedalje i Monde Selection-konkurransen. En annen måte å oppleve ”local flavor” på er å prøve nasjonaldesserten bolo preto, den svarte kaken. En fruktkake som er lagret i rom og brandy i minst en måned.

Nå tilbyr også TUI reiser til Aruba. Da flyr du med rutefly og velger dato og reiselengde selv. Du kan velge mellom flere ulike reisemål og hotell. Les mer om Aruba her.

Lignende innlegg

Miniguide til Marmariskysten i Tyrkia

Ved den turkise kysten rundt Marmaris i sydvestre Tyrkia finner du herlige feriesteder som Marmaris, Içmeler, Fethiye og Sarigerme. Hva skiller dem fra hverandre og hvilket passer nettopp for deg? Vi hjelper deg å velge.
2019-05-23

Hva er inkludert i cruiseferien?

Skal du reise med cruise for første gang eller lurer du på hva som er inkludert når man bestiller cruiseferie? Her finner du oversikt over hva som er inkludert når du reiser med TUI.
2019-05-16

Utflukter på vakre Rhodos

Alle greske øyer har sin egen sjarm, og av de flere tusen øyene er det kun noen få hundre som er bebodde. Mange er så små at man nesten ikke kan kalle det øyer. Rhodos er imidlertid ikke en av dem, det er den største av Tolvøyene. Den ble befolket tidlig i steinalderen og her sto en gang Kolossen på Rhodos – ett av verdens syv underverk. I dag tiltrekker øya seg kultur- og historienerder samt solhungrige badegjester.
2019-05-09

Hva er et boutiquehotell?

Boutiquehotell blir vanligvis beskrevet som litt mindre, moderne hotell med personlig preg og unik stil og atmosfære. Denne typen hotell har fokus på å tilby gjestene sine en helt spesiell opplevelse ettersom interiør, design, service og mat har det lille ekstra. Hotellet i seg selv kan ofte være grunnen til hele reisen, eller i hvert fall en stor grunn. Her guider vi deg til noen av våre beste boutiquehotell.
2019-04-03