Reiser
til
Alvor

Pris fra

...

Våre hotell

9 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • 1,5 liter vannca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell-1 time
  • HovedstadLisboa
  • SpråkPortugisisk
  • Befolkningca. 6150

Reiser til Alvor

Alvor

Den tidligere fiskerlandsbyen Alvor inviterer deg til en ferie full av alt som har gjort den gylne kysten så berømt – generøst klima, flotte strender, vakre klippeformasjoner og genuin atmosfære.

Alvor sentrum ligger ved elvemunningen der lokalbefolkningen plukker skjell og skalldyr når tidevannet er lavt. Området er kulturfredet og de gamle fiskerhusene har blitt renovert til elegante private boliger. I de trange smugene ligger det utallige små restauranter og nede ved vannet kan du se utover mot båtene fra en fin strandpromenade.

Bo ved den gylne stranden

Den lange sandstranden tilhører Algarves fineste og begynner en kort spasertur fra sentrum. Hotellene våre ligger nær eller rett ved stranden en eller et par kilometer fra sentrum, slik at du har både bad og småbysjarm innen rekkevidde.

Livlige nabobyer

Kveldslivet på Alvors restauranter, barer og strandkaféer holder for de fleste, men vil du ha et større utvalg er det bare noen kilometer til nattklubber og kasino i Portimão og Praia da Rocha. Der finner du også et stort shoppingutvalg med shoppingsentre og merkebutikker.

Mat & drikke

Når du besøker sjøfarernes kyst er fiske- og skalldyrrettene et must. Prøv grillede sardiner, fiskesuppen caldo de peixe og den klokløse hummeren lagosta. Kylling piri-piri er en het klassiker som grilles marinert i chili. Noen av Portugals beste viner kommer fra distriktet Lagos, Portimão og Alentejo.

Ferietilbud i/på Alvor