Reiser
til
Lagos

Pris fra

...

Våre hotell

6 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • 1,5 liter vannca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell-1 time
  • HovedstadLisboa
  • SpråkPortugisisk
  • Befolkningca. 31 050

Reiser til Lagos

Lagos

Lagos er et feriested med høy trivselsfaktor for deg som vil kombinere late dager på stranden med småbyatmosfære, genuine restauranter og romantiske gamle kvartaler. Blant hotellene finner du et elegant TUI Sensimar for voksne som reiser uten barn.

Lagos ligger vest på Algarvekysten, 6 mil fra kystens store reisemål Albufeira. Her bor det drøye 30 000 innbyggere og beliggenheten kunne knapt vært vakrere. På den ene siden ser du solen kjærtegne åsene med oliventrær, på den andre grenser sandsteinklipper og gylne strender til det blå Atlanterhavet.

Trange smug og småbåthavn

Den godt bevarte eldste bydelen omgis av en bymyr fra maurernes tid. Her kan du rusle rundt blant hvitkalkede hus, småbutikker og frodige små torg med uteserveringer. Like nedenfor ligger den palmekantede promenaden langs kanalen som forbinder havet med fiskehavnen og alle seilbåtene i havnen.

Flere sandstrender

Det ligger flere små badestrender omgitt av vakre sansteinklipper nedenfor gamlebyen. På den andre siden av kanalen begynner stranden Meia Praia, som med sine 4 kilometer er en av de lengste og fineste på Algarvekysten. Vårt Sensimar-hotell ligger nesten rett ved stranden og 10 minutters gange fra havnen og gamlebyen.

Mat & drikke

Når du besøker sjøfarernes kyst er fiske- og skalldyrrettene et must. Prøv grillede sardiner, fiskesuppen caldo de peixe og den klokløse hummeren lagosta. Kylling piri-piri er en het klassiker som grilles marinert i chili. Noen av Portugals beste viner kommer fra distriktet Lagos, Portimão og Alentejo.

Tips!

Dra på utflukt til idylliske Sagres på Euopas sydvestligste odde. Den lille fiskerlandsbyen byr på brosteinsgater, fyrtårn, en romantisk borg fra Henrik Sjøfarerens tid og mange gode restauranter.

Ferietilbud i/på Lagos