Reiser
til
Armação de Pêra

Pris fra

...

Våre hotell

3 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • 1,5 liter vannca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell-1 time
  • HovedstadLisboa
  • SpråkPortugisisk
  • Befolkningca. 4870

Reiser til Armação de Pêra

Armação de Pêra

Armação de Pêra er både en moderne badeby og en tradisjonell fiskerlandsby på en gang. Den ene enden av stranden kantes av store hotell, i den andre drar fiskene opp dagens fangst. Stranden er bred og barnevennlig langgrunn og det finnes hoteller med aktiviteter og restauranter under samme tak.

Kilometer etter kilometer av gylne sandstrender kombinert med sandsteinsklipper kanter Algarvekysten i Sør-Portugal. Armação de Pêra ligger midt i mellom de litt større feriestedene Portimão og Albufeira.

Vannsport og grillede sardiner

Hvis du liker å være i aktivitet kan du prøve mange ulike aktiviteter på stranden, blant annet windsurfing, dykking og snorkling samt andre morsomme vannsporter. Ved strandpromenaden kan du velge mellom restauranter med alt fra hamburgere til grillede sardiner.

Fiskebåter på rad og rekke

Den andre enden av stranden er som en liten by med rorbuer og båter som kommer inn med fangsten sin. Fortsetter du innover i byen kommer du til den gamle bydelen med brosteinsbelagte gater og sjarmerende restauranter som serverer fisk og skalldyr på tusen måter. Sardiner og makrell i lime er en spesialitet.

Små butikker med håndverk

Det finnes mange små butikker i Armação de Pêra, mange av dem selger håndverk som er produsert her. Et keramikkfat eller håndlaget smykke er fine suvenirer. Er du ute etter shopping skal du reise til Portimão eller Albufeira der det finnes flere vanlige butikker med sko, vesker og klær.

Spill golf

Det vakre klimaet, naturen og de velholdte golfbanene bidrar til å gjøre Algarve til et av de beste golfreisemålene i Europa. I Armação de Pêra har du flere baner innen rekkevidde. En av dem er Herdade dos Salgados (nær Praia Grande).

Tips om mat og drikke

Fiske- og skalldyrrettene er et must her på sjøfolkets kyst. Prøv blant annet grillede sardiner, fiskesuppen caldo de peixe og den kloløse hummeren lagosta. Kylling piri-piri er en klassiker som grilles marinert i chili. Noen av Portugals beste viner kommer fra distriktene Lagos, Portimão og Alentejo.

Ferietilbud i/på Armação de Pêra