Reiser
til
Tavira

Pris fra

...

Våre hotell

3 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • 1,5 liter vannca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell-1 time
  • HovedstadLisboa
  • SpråkPortugisisk
  • Befolkningca. 26 170

Reiser til Tavira

Tavira

Tavira er en liten småby der turismen aldri vil ta overhånd. Det går en elv gjennom gamlebyen og den kantes av markeder, fortauskaféer, fiskerestauranter og småbutikker. Du tar deg enkelt til de fine strendene på 20 minutter med badebåt. Vårt Robinson-hotell for trening, helse og velvære ligger ved golfbanen.

Tavira ligger på den østre delen av kysten, bare 3 mil fra grensen til Spania. Den lille byen har drøye 20 000 innbyggere (men likevel over 30 kirker). En gammel maurisk bro med syv bueganger går over elven Gilão som deler Tavira i to. Like ved elven ligger markedshallen med alt fra fersk fisk til ost, grønnsaker, kjøtt og lokalprodusert honning.

Naturskjønt område

Landskapet rundt Tavira er unikt. Nærmest havet ligger naturreservatet Ria Formosa med vidstrakt utsikt, laguner, elver og et rikt fugleliv. Et steinkast utenfor venter den lange, smale øya Ilha de Tavira med over en mil lyse badestrender.

Kort båttur til strendenes øy

Å ta badebåten til Ilha de Tavira tar 20 minutter fra gamlebyen, eller 10 fra havnen Quatro Águas, og koster bare noen euro. Ved øyas største strand finnes det både utleie av solsenger og restauranter, mens strendene lenger unna er nesten tomme.

Golfferie

Vårt hotell Robinson Club Quinta da Ria har ikke bare en mengde egne aktiviteter for trenings, helse og velvære, men det ligger også rett ved to av de fineste golfbanene på Algarvekysten – Quinta da Ria og Quinta de Cima – en mil øst for Tavira.

Utflukter i to land

Vil du oppleve en større by med shoppingsentre og nattklubber er det bare 4 mil til Faro. Ettersom du bor nær spanskegrensen kan du også dra på dagsutflukt med buss eller leiebil til Sevilla (17 mil) og sherryens hjemby Jeres de la Frontera (26 mil).

Tips om mat og drikke

På Algarvekysten er fiske- og skalldyrsrettene et must. Prøv blant annet grillede sardiner, fiskesuppen caldo de peixe og den kloløse hummeren lagosta. Kylling piri-piri er en sterk klassiker som grilles marinert i chili. Noen av Portugals beste viner kommer fra distriktene Lagos, Portimão og Alentejo.

Ferietilbud i/på Tavira