Reiser
til
Albufeira

Pris fra

...

Våre hotell

32 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • 1,5 liter vannca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell-1 time
  • HovedstadLisboa
  • SpråkPortugisisk
  • Befolkningca. 40 830

Reiser til Albufeira

Albufeira

Albufeira er Algarves største og mest livlige feriested. Med lange gylne strender, bra shopping, sjarmerende gamle kvartaler, kveldsliv og hundrevis av restauranter. Bor du ved de rolige strendene i Olhos de Agua en knapp mil øst for sentrum, får du det beste av to verdener.

Utforsk Albufeira gjennom en spasertur i den trivelige gamlebyen med sine trange brosteinsgater. Ta en titt inn i en stemningsfull kirke, gå på shopping i kunstbutikkene og ta en kaffe ved det sjarmerende torget.

Marina og lange strender

I havnen ligger yachter og fiskebåter side om side og blir beundret av gjester på kaféene. Like ved begynner Albufeiras mest berømte strand Pria de Pescadores med gyllen sand, fargerike parasoller og mange uteserveringer som sprer forfriskende dufter av trekullgrillet fisk.

Pulserende kveldsliv

Algarves livligste bargate ligger noen hundre meter opp fra Oura-stranden. Den heter Avenida Sá Carneiro, men kalles som regel bare The Strip, og kantes av en rekke coctailbarer, restauranter, puber og klubber.

Hotell ved strendene

Olhos de Agua er en rolig hotellbydel ved lange strender 8 kilometer fra vrimmelen. Også her finnes det en del restauranter og små butikker, men mye av ferielivet tar plass på hotellene. Et tips for deg med barn er vårt RIU-hotell med all inclusive og familieaktiviteter.
Reiser du uten barn skal du kikke litt ekstra på [TUI Blue Falesia] (/feriereiser/portugal/algarve/albufeira/tui-blue-falesia-atlantic/).

Tips om mat & drikke

Fiske- og skalldyrrettene er et must her på sjøfarernes kyst. Prøv blant annet grillede sardiner, fiskesuppen caldo de peixe og den kloløse hummeren lagosta. Kylling piri-piri er en sterk klassiker som grilles marinert i chili. Noen av Portugals beste viner kommer fra distriktet Lagos, Portimão og Alentejo.

Ferietilbud i/på Albufeira