Reiser
til
Santana

Pris fra

...

Våre hotell

0 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Preiseksempel fra
  • Enkel middagca. 110,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell-1 time
  • HovedstadLisboa
  • SpråkPortugisisk
  • Befolkningca 289 000

Reiser til Santana

Santana

Santana er perfekt for deg som vil oppleve Madeiras sjel. Hotellet ligger på en klippe med havutsikt, har en populær restaurant og arrangerer vinsmaking. Du kommer deg lett til turstier og småbyer med en leiebil.

Santana på nordøstkysten av Madeiras er et jordbruksområde med frukt- og grønnsaksavlinger. I den idylliske lille byen har man bevart mer enn 100 av øyas tradisjonelle halmdekte trekanthus. De ligger i en fjellskråning ovenfor et bredt dalføre og ser ut som små dukkehus med sine røde, gule eller blå dører og vinduer. I landsbyen finnes det noen få restauranter og butikker, så hit reiser man ikke for folkelivet, men for roen og naturen.

Vakker utsikt

Naturen på nordkysten er storslått og dramatisk. Dels på grunn av den tette vegetasjonen, men også med tanke på høydeforskjellene som gjør at man har en enestående utsikt overalt. Her på nordkysten kan været være litt mer uforutsigbart enn på andre deler av øya.

Bo på et vingårdshotell

Hotell Quinta do Furão ligger på en klippe omgitt av vegetasjon og milevid utsikt over havet og fjellandsbyene. Hotellet har basseng og boblebad (med eller uten tak avhengig av været), badstue, pub og en restaurante med variert meny og gode viner. Du bor faktisk midt i en vingård …

Med bil rundt øya

Madeira er bare seks mil lang og to mil bred og har et behagelig klima som gjør at den er dekket av grønne planter og blomster hele året. Langs vanningskanalene, levadaene, kan du vandre i skoger med eukalyptus og mimosa. Nye veier og tunneler gjør det enkelt å ta seg mellom landsbyene, utsiktsplasser og fine turstier i fjellene. Santana er perfekt som utgangspunkt for utflukter på øya.

Leiebil

Du kan leie bil for hele oppholdet samtidig som du bestiller reisen.

Byliv, golf og gourmetmiddager

Madeira er et godt valg hvis du vil vie ferien til livets goder. Det er cirka 40 kilometer fra Santana til Funchals sjarmerende byliv med genuine restauranter, markedshall og shopping. Her kan du blant annet spise fisk og skalldyr i toppklasse og gå på visning i Blandys vinhus. Å spille golf kan være en utfordring, banene er ganske kuperte, men utsikten slår det meste.

Utfluktstips

  • Byrundtur i Funchal
  • Levadavandringer
  • Jeepekspedisjoner

Ferietilbud i/på Santana

Hotell - Santana

Hotellene har visst tatt ferie

Akkurat nå har vi ingen hotell i Santana Vise alle hotell på Madeira