Hotell Portugal

Her finner du vårt utvalg av hotell i Portugal. Vi har valgt de beste hotellene, slik at din ferie skal bli så bra som mulig! Uansett om du planlegger en reise til Portugal alene, med partneren, vennegjengen eller hele familien er vi sikre på at du finner et hotell som passer for akkurat deg!

Hotelltips

De beste hotellene i Portugal

Leter du etter det beste hotellet i Portugal for deg? Her har vi samlet hele vårt utvalg, og du kan enkelt sortere i listen slik at du finner ditt drømmehotell! Vi har noe for enhver smak, enten du leter etter det perfekte hotellet for hele familien, et avslappende voksenhotell eller et komfortabelt all inclusive-hotell i Portugal. Vi kan anbefale Riu MadeiraMadeira, Robinson Quinta da RiaAlgarvekysten og voksenhotellet TUI BLUE Falesia Atlantic.

Familiehotell i Portugal

Hotell trenger ikke bare bety overnatting! Store og små kan nemlig ha det veldig gøy på et familievennlig hotell. Er du ute etter et familiehotell i Portugal kan vi anbefale Robinson Quinta da Ria i Tavira, Calheta Beach All InclusiveMadeira og 3HB Guarana i Albufeira. Disse tre hotellene har all inclusive, separate barnebasseng og internasjonal barneklubb!

De beste hotellene for voksne i Portugal

Er du ute etter et hotell for voksne i Portugal? Da kan vi anbefale TUI Blue Madeira GardensMadeira og TUI BLUE Falesia Atlantic i Albufeira. Dette er TUI Blue For Two-hotell, som vil si at det er hotell med høy standard som er designet for par. Disse to hotellene ønsker gjester fra 16 år velkommen.

Billige hotell i Portugal

Hvis du er ute etter et billigere opphold i Portugal, kan du sortere listen fra laveste til høyeste pris på datoene du er interessert i.

Vil du se hotell på flere reisemål? Du finner alle våre hotell her. Hvis du er ute etter en litt billigere reise, kan du se våre restplasser til Portugal. Lurer du på hvordan været blir i ferien, kan du se vår side for været i Portugal.