Reiser
til
Raa Atoll

Pris fra

...

Våre hotell

1 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Enkel middagca. 225,-
  • 1,5 liter vannca. 50,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaMaldivisk rufiyah (MVR)
  • Tidsforskjell+4 timer
  • HovedstadMalé
  • SpråkDivehi
  • Befolkning420 000

Reiser til Raa Atoll

Raa Atoll

Raa Atoll byr på paradisisk skjønnhet og noen av Maldivenes beste dykkersteder. Her ligger Meedhupparu Island Resort der du bor i bungalow ved stranden. Det gir deg tilgang til dusinvis urørte og ubebodde rev og atoller. All inclusive er inkludert i prisen.

Raa atoll består av mer enn 90 øyer og ligger litt nordvest for flyplassøya og Maldivenes hovedstad Malé. Her finnes det fantastiske forutsetninger for dykking og snorkling. Både direkte ved hotelløya Meedhupparu Island Resort og gjennom båtturer som hotellet arrangerer.

Hvite strender og snorklingslaguner

Hele den lille øya Meedhupparu er omgitt av hvite strender. Et korallrev brer ut seg ut utenfor øya og gir øya en naturlig beskyttelse. Det skaper turkisblå laguner nær stranden som er perfekt for snorkling. Ta med eget utstyr, det er begrenset mulighet for leie.

To spaavdelinger

Når du vil gjøre noe annet enn å snorkle og nyte det herlige strandlivet, kan du unne deg en velfortjent stund i en av hotellets to spaavdelinger. Den ene tilbyr tradisjonelle spabehandlinger og den andre har spesialisert seg på ayurveda. Dersom du vil følge ayurveda-filosofien finnes det også en restaurant med dette temaet på hotellet.

Maldivene som helhet

På kartet ser republikken Maldivene ut som ørsmå kakesmuler i Det indiske hav. Alt land er skapt av koralldannelser rundt toppene på en vulkansk dyphavsrygg og landets høyeste punkt er bare på drøye 2 meter over havflaten. Øyene danner ringformede atoller og skjermes av omkringliggende barriererev.

Reisen til Maldivene

Du reiser med rutefly og lander på den egne flyplassøya ved landets hovedstad Malé. Etter landing fortsetter du til Meedhupparu med sjøfly, en reise på ca. 45 minutter over den vakre arkipelagen. Transport til og fra øya er alltid inkludert.

Maldivene i sommersesongen

I sommermånedene mai–september er ikke været like stabilt og solsikkert som om vinteren, og kraftige, men korte regnskurer, forekommer. Derimot kan du finne reiser til en betydelig lavere pris enn i høysesongen. Her kan du lese mer om været på Maldivene.

Ferietilbud i/på Raa Atoll