Reiser
til
Haa Dhaalu atoll

Pris fra

...

Våre hotell

1 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Enkel middagca. 225,-
  • 1,5 liter vannca. 50,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaMaldivisk rufiyah (MVR)
  • Tidsforskjell+4 timer
  • HovedstadMalé
  • SpråkDivehi
  • Befolkningca. 2000

Reiser til Haa Dhaalu atoll

Haa Dhaalu atoll

Her bor du på en genuin øy i Haa Dhaalu-atollen der kultur og tradisjoner fortsatt holdes ved like. The Barefoot Eco Hotel er et prisgunstig "natural health retreat" der du kan slappe av med sol, bad og snorkling og delta i hotellets miljørettede aktiviteter.

En vidstrakt strand ved en turkis lagune ligger rett ved hotellet, og hotellet er omgitt av frodig vegetasjon. Her på øya Hanimadhoo i den nordlige delen av Maldivenes øyverden bor det ca. 2000 personer som livnærer seg på fiske og jordbruk. Kultur og tradisjoner er viktige og øya er ikke påvirket av turismen i noe stor grad.

Miljøbevisst hotell

The Barefoot Eco Hotel har et sterkt engasjement for miljøet og den lokale kulturen. Hotellet her et eget senter for miljøvern der marinbiologer samler inn fakta om økosystemet. De arrangerer fisketurer, snorkling med guide og båtutflukter der du har mulighet for å se delfiner og skilpadder. Hotellet har en privat strand og i lagunene er det et korallrev med fine snorklemuligheter.

Yoga og spa

Naturligvis finnes også alt man forbinder med et hotell på Maldivene: basseng, treningsrom, yoga og et spa mer ayurveda-behandlinger. Ettersom det ikke serveres alkohol på øya må du ta turen til den flytende baren Black Pearl for en drink i solnedgangen.

Maldivene som helhet

På kartet ser Maldivene ut som bittesmå prikker på en blå duk. Alt land er skapt at koralldannelser på en vulkansk havrygg og landets høyeste punkt ligger bare drøye to meter over havet. Barriererev beskytter øyene fra bølger og danner turkisfargede laguner med verdens kanskje beste forutsetninger for snorkling.

Reisen til Maldivene

Du flyr med rutefly som lander på den egne flyplassøya ved landets hovedstad Male'. Deretter fortsetter du med innenriksfly ca. 45 minutter til flyplassen på øya Hanimadhoo. Der blir du hentet og kjører bil til hotellet ca. 15 min. Transport til og fra øya er alltid inkludert.

Ferietilbud i/på Haa Dhaalu atoll