Reiser
til
Dhaalu Atoll

Pris fra

...

Våre hotell

2 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Pizzaca. 115,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaMaldivisk rufiyah (MVR)
  • Tidsforskjell+4 timer
  • HovedstadMalé
  • SpråkDivehi
  • Befolkning420 000

Reiser til Dhaalu Atoll

Dhaalu Atoll

Midt i Maldivenes øyverden ligger Dhaalu Atoll. Her bor du på et av RIUs to nye strandparadis blant kokospalmer og turkise laguner. Korallrevene og det krystallklare vannet gjør reisemålet perfekt for snorkling, dykking og andre vannsporter.

Våre splitter nye RIU-hotell ligger på de private øyene Maafushi og Kedhigandu som henger sammen med en gangbro. Hit drar du for å slappe av, nyte god mat og naturligvis for å utforske det fargerike livet under vann. Her kan du sette skoene på rommet og leve barfotliv hele ferien, uansett om du er på stranden eller i baren. For maksimal avkobling kan du unne deg en, eller flere massasjebehandlinger i spa-avdelingen. Og for deg som ikke bare vil ha late dager så finnes det mange aktiviteter å velge mellom.

To hotelldeler

Riu Atoll på øya Maafushi passer både familier og voksne som reiser uten barn. Velg mellom rom på stranden eller en villa på vannet der du kan se klovnefisk fra terrassen. Blir du lei av sand mellom tærne kan du prøve paddelsurfing (SUP), pedalbåt eller snorkling.

Riu Palace Maldivas på øya Kedhigandu er hotellet for deg som er ute etter en virkelig luksuriøs ferie. For å sette en ekstra gullkant på reisen kan du bestille en vannvilla med privat basseng. Gjester på Riu Palace Maldivas kan bruke flere fasiliteter og aktiviteter på nabohotellet Riu Atoll. Av de to øyene er denne litt roligere da aktivitetene arrangeres på naboøya. Restaurantene og barene på Riu Palace Maldivas er dessuten kun for hotellets gjester.

Maldivene som helhet

På kartet ser Maldivene ut som ørsmå kakesmuler på en blå duk. Alt land er skapt av koralldannelser på en vulkansk dyphavsrygg og landets høyeste punkt ligger bare drøye to meter over havflaten. Barriererev skjermer øyene fra bølger og danner turkisfargede laguner med verdens kanskje beste forutsetninger for snorkling.

Reisen til Maldivene

Du flyr med rutefly som lander på den egne flyplassøya ved landets hovedstad Male'. Derfra tar du sjøfly, innenriksfly eller båt, avhengig av avstand, til din paradisøy. Transport til og fra øya er alltid inkludert. Les mer under Transfertid.

Maldivene i sommersesongen

I sommermånedene mai–september er ikke været like stabilt og solsikkert som om vinteren, og kraftige, men korte regnskurer forekommer. Derimot kan du finne reiser til betydelig lavere priser enn i høysesongen. Her kan du lese mer om været på Maldivene.

Ferietilbud i/på Dhaalu Atoll