Reiser
til
Noonu Atoll

Pris fra

...

Våre hotell

1 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempelet viser til Ari Atoll
  • Pizzaca. 115,-
  • 1,5 liter vannca. 35,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaMaldivisk rufiyah (MVR)
  • Tidsforskjell+4 timer
  • HovedstadMalé
  • SpråkDivehi
  • Befolkning420 000

Reiser til Noonu Atoll

Noonu Atoll

Noono Atoll er perfekt for deg som vil ha en drømmeferie krydret med trening og sunn mat. Nye Robinson Club Noonu der du kan tilbringe dagene med din favorittsport, omgitt av hvite strender og turkisblått hav.

Robinson Club Noonu er det eneste hotellet på den lille øya Orivaru i Noonu-atollen. Midt i den tropiske vegetasjonen finner du et infinitybasseng, treningsrom, spa og flere restauranter med fokus på både gourmetmat og delikate, sunne menyer.

Tropisk øy med fokus på velvære

På Robinson Club Noonu er alt lagt til rette for en aktiv ferie kombinert med avkobling og god mat. Her finner du alt fra strandvolleyball, fotball og tøffe treningstimer til yoga og pilates. Hotellets spa har både massasje og badstue. Naturligvis er Noonu-atollen, akkurat som andre øygrupper i Maldivene, rene paradiset for deg som liker å dykke og snorkle. Bestill en utflukt med instruktør som tar deg med ut til hotellets eget husrev.

Maldivene som helhet

På kartet ser Maldivene ut som bittesmå kakesmuler på en blå duk. Alt land er skapt av koralldannelser rundt toppene på en vulkansk dyphavsrygg og landets høyeste punkt er bare drøye 2 meter over havflaten. Øyene danner ringformede atoller og skjermes av omkringliggende barriererev, noe som gjør stedet perfekt for snorkling.

Reisen til Maldivene

Du reiser med rutefly som lander på den egne flyplassøya ved landets hovedstad Male'. Derfra fortsetter du med sjøfly eller innenriksfly over den spektakulært vakre øyverdenen til atollen Noonu og hotelløya Orivaru. Transport til og fra øya er alltid inkludert.

Maldivene i sommersesongen

I sommermånedene mai–september er ikke været like stabilt og solsikkert som om vinteren, og kraftige, men korte regnskurer, forekommer. Derimot kan du finne reiser til en betydelig lavere pris enn i høysesongen. Her kan du lese mer om været på Maldivene.

Ferietilbud i/på Noonu Atoll