Reiser
til
Meemu Atoll

Pris fra

...

Våre hotell

1 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Pizzaca. 130,-
  • 1 liter vannca. 35,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaMaldivisk rufiyah (MVR)
  • Tidsforskjell+4 timer
  • HovedstadMalé
  • SpråkDivehi
  • Befolkning420 000

Reiser til Meemu Atoll

Meemu Atoll

Meemu Atoll består av 33 øyer og ligger sør for flyplassøya og Maldivenes hovedstad Male'. Dykkestedene her er blant de hemmeligste på Maldivene, med fantastisk dykking og snorkling ved urørte og ubebodde rev og atoller.

Hotellet vårt heter Cinnamon Hakuraa Huraa Maldives, noe som betyr "revet ovenfor vannet" og har en fantastisk beliggenhet i en urørt lagune. Lagunen er så stor at du må gå om bord i en båt for å oppleve Meemu atolls fantastiske marine liv. Hver morgen og ettermiddag tar hotellets egen båt deg med på en tur i den store lagunen så du kan snorkle. Har du flaks ser du hvalhai, manta ray, som finnes her store deler av året.

All inclusive

Med all inclusive kan du benytte deg av alt hotellet tilbyr. Malaafaiy er hotellets store bufférestaurant og i Nalha Falhu Lounge & Bar kan du ta en drink og beundre solnedgangen over lagunen. Vil du ha en romantisk candle light-dinner på stranden er det også mulig.

Spa og stand-up-padling

Når du vil ha variasjon til snorkling og de avkoblende stundene på en solseng kan du fiske, kjøre jet ski eller prøve stand-up-padling. Eller du kan unne deg en stund i hotellets spaavdeling.

Maldivene som helhet

På kartet ser Maldivene ut som bittesmå kakesmuler på en blå duk. Alt land er skapt av koralldannelser på en vulkansk havrygg og landets høyeste punkt ligger bare drøye to meter over havet. Barriererev beskytter øyene fra bølger og danner turkisfargede laguner med verdens kanskje beste forutsetninger for snorkling.

Reise til Maldivene

Du reiser til Maldivene med rutefly som lander på flyplassøya ved landets hovedstad Male'. Etter landing fortsetter du til Meemu Atoll med sjøfly, en reise over de spektakulært vakre øygruppene. Transfer til og fra øya er alltid inkludert i prisen.

Ferietilbud i/på Meemu Atoll