Reiser
til
North Male Atoll

Pris fra

...

Våre hotell

6 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Pizzaca. 150,-
  • 1,5 liter vannca. 32,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaMaldivisk rufiyah (MVR)
  • Tidsforskjell+4 timer
  • HovedstadMalé
  • SpråkDivehi
  • Befolkning420 000

Reiser til North Male Atoll

North Male Atoll

Koble av omgitt av tropisk paradisfølelse. I den nordlige Male'-atollen bor du på førsteklasses hotelløyer med hvite strender, snorklingslaguner, spa og andre fasiliteter. Samtidig bor du så nær Maldivenes hovedstad Male' at du kan enkelt ta en dagsutflukt dit med båt.

Den nordlige Male'-atollen ligger midt i Maldivenes øyverden. Her ligger flyplassen og hovedøya Male'. Du kan velge mellom flere fine øyer og resorthotell der du får oppleve den nesten uvirkelige følelsen av tropisk paradis som Maldivene er kjent for.

Hovedstaden Male'

Hotellene arranger ikke bare dykke- og snorkleutflukter, men også båtturer til hovedstaden Male'. Det er en fargerik, asiatisk by med snaut 100 000 innbyggere som lever tett sammen på den lille øya. Samtidig får du oppleve det moderne Maldivenes eneste virkelige by der du kan shoppe alt fra suvenirer til håndvevde tepper.

Maldivene som helhet

På kartet ser Maldivene ut som ørsmå kakesmuler på en blå duk. Alt land er skapt av koralldannelser på en vulkansk dyphavsrygg og landets høyeste punkt ligger bare drøye 2,4 meter over havflaten. Barriererev skjermer øyene fra bølger og danner turkisfargede laguner med verdens kanskje beste forutsetninger for snorkling.

Reisen til Maldivene

Du flyr med rutefly som lander på den egne flyplassøya ved landets hvoedstad Male'. Derfra tar du sjøfly, innenriksfly eller båt, avhengig av avstand, til din paradisøy. Transport til og fra øya er alltid inkludert.

Maldivene i sommersesongen

I sommermånedene mai–september er ikke været like stabilt og solsikkert som om vinteren, og kraftige, men korte regnskurer forekommer. Derimot kan du finne reiser til betydelig lavere priser enn i høysesongen. Her kan du lese mer om været på Maldivene.

Ferietilbud i/på North Male Atoll