Reiser
til
Baa Atoll

Pris fra

...

Våre hotell

0 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Brus (33 cl)ca. 25,-
  • Salatca. 95,-
  • Buffémiddagca. 290,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaRifiyaa (MVR)
  • Tidsforskjell+ 4 timer
  • HovedstadMalé
  • SpråkDivehi
  • Befolkning420 000

Reiser til Baa Atoll

Baa Atoll

**Midt i Maldivenes paradisiske øyverden ligger atollen Baa og den vakre øya med Kihaa Maldives. Her kan du se frem til alt fra snorkling blant fargerike fisk til kritthvite strender, et luksuriøst bosted, tre restauranter, to basseng, treningsrom, spa, tennisbaner og squashhall.

Hotell Kihaa Maldives står for alt det som har gjort Maldivene synonymt med et paradis på jorden. Her bor du på en rund liten øy med høye kokospalmer i midten og nærmest havet en strand med kritthvit korallsand som grenser til turkise laguner og korallrev med fargerike tropiske fisk.

Avslapping og aktiviteter

Alle bor i store elegante villaer på eller nær stranden. Derfra har du bare noen få barfotsteg til restauranter, to basseng, spa, treningsrom, tennisbaner, squashhall, dykkersenter, bibliotek og mange andre fasiliteter. Les mer i hotellpresentasjonen nedenfor.

Slik kommer du hit

Atollen Baa ligger sentralt i Maldivenes øyverden. For å komme dit fra den internasjonale flyplassen fortsetter du et kort stykke med innenriksfly og kjører deretter i motorbåt den siste korte strekningen til den usannsynlig vakre øya du ser på bildene. Les mer under fliken "Fakta".

Maldivene som helhet

På kartet ser Maldivene ut som ørsmå kakesmuler på en blå duk. Alt land er skapt av koralldannelser på en vulkansk dyphavsrygg og landets høyeste punkt ligger bare drøye 2,4 meter over havflaten. Barriererev skjermer øyene fra bølger og danner turkisfargede laguner med verdens kanskje beste forutsetninger for snorkling.

Reisen til Maldivene

Du flyr med rutefly som lander på den egne flyplassøya ved landets hovedstad Male'. Derfra tar du sjøfly eller båt, avhengig av avstand, til din paradisøy. Transport til og fra øya er alltid inkludert.

Maldivene i sommersesongen

I sommermånedene mai–september er ikke været like stabilt og solsikkert som om vinteren, og kraftige, men korte regnskurer forekommer. Derimot kan du finne reiser til betydelig lavere priser enn i høysesongen. Her kan du lese mer om været på Maldivene.

Ferietilbud i/på Baa Atoll

Hotell - Baa Atoll

Hotellene har visst tatt ferie

Akkurat nå har vi ingen hotell i Baa Atoll Vise alle hotell på Maldivene