Reiser
til
Gaafu Alifu Atoll

Pris fra

...

Våre hotell

2 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Pizzaca. 115,-
  • 1 liter vannca. 30,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaMaldivisk rufiyah (MVR)
  • Tidsforskjell+4 timer
  • HovedstadMalé
  • SpråkDivehi
  • Befolkning420 000

Reiser til Gaafu Alifu Atoll

Gaafu Alifu Atoll

På Gaafu Alifu Atoll er det lett å beholde en sunn livsstil i ferien. Midt på en kritthvit strand på denne paradisøya i Maldivene ligger Robinson Club Maldives, en drøm for deg som vil trene, spise godt og nyte livet ved et turkist hav.

Gaafu-atollen er en del av den store Huvandhumaa-atollen og ligger i den sydligste delen av Maldivenes øyverden, mer eller mindre midt på Ekvator. På paradisøya Huvandhumaa Fushi ligger eksklusive Robinson Club Maldives, med masse aktiviteter, spa og vannsport. Men også med delikat og sunn mat som serveres i den mest romantiske atmosfæren du kan tenke deg.

Strand eller vann

Du velger mellom å bo i strand- eller vannvilla, bygget på påler ute i det turkisblå havet. Det er bare å hoppe ut og snorkle langs det artsrike korallrevet som omgir øya.

Spa, treningsrom og dykking

På Robinson Club Maldives finnes det spa, treningsrom og et dykkersenter. Du kan holde på med din favorittsport eller lære deg noe helt nytt, ta harde styrketimer eller slappe av med yoga. Kano, windsurfing, seiling og båtturer står også på programmet. Les mer om alt du kan gjøre på Robinson-hotellet i hotellpresentasjonen.

Maldivene som helhet

På kartet ser Maldivene ut som ørsmå kakesmuler på en blå duk. Alt land er skapt av koralldannelser på en vulkansk dyphavsrygg og landets høyeste punkt ligger bare drøye 2,4 meter over havflaten. Barriererev skjermer øyene fra bølger og danner turkisfargede laguner med verdens kanskje beste forutsetninger for snorkling.

Reisen til Maldivene

Du flyr med rutefly som lander på den egne flyplassøya ved landets hovedstad Male'. Derfra tar du sjøfly, innenriksfly eller båt, avhengig av avstand, til din paradisøy. Transport til og fra øya er alltid inkludert.

Ferietilbud i/på Gaafu Alifu Atoll