Hotell Sicilia

Her finner du vårt utvalg av hotell på Sicilia. Vi har valgt de beste hotellene, slik at din ferie skal bli så bra som mulig! Uansett om du planlegger en reise til Sicilia alene, med partneren, vennegjengen eller hele familien er vi sikre på at du finner et hotell som passer for akkurat deg!

Hotelltips

De beste hotellene på Sicilia

Leter du etter det beste hotellet på Sicilia for deg? Her har vi samlet hele vårt utvalg, og du kan enkelt sortere i listen slik at du finner ditt drømmehotell! Vi har noe for enhver smak, enten du leter etter det perfekte hotellet for hele familien, et avslappende voksenhotell eller et komfortabelt all inclusive-hotell på Sicilia.

Familiehotell på Sicilia

TUI har flere familiehotell på Sicilia som passer perfekt for både store og små! For familier anbefaler vi spesielt all inclusive-hotellet Grand Palladium Sicilia Resort & Spa, hvor det er en internasjonal barneklubb, lekeplass og fotballbane. Et annet familievennlig hotell på Sicilia er Dolcestate Hotel. En del av hotellets basseng er et barnebasseng, og i høysesongen er det barneklubb på hotellet. All inclusive kan velges som tilvalg.

De beste hotellene for voksne på Sicilia

Er du ute etter et hotell som passer godt for voksne på Sicilia? TUI tilbyr flere, og Minareto, Borgo di Luce I Monasteri Golf Resort & Spa og Romano Palace Luxury er gode utgangspunkt for et uforglemmelig opphold!

Billige hotell på Sicilia

Hvis du er ute etter et billigere opphold på Sicilia, kan du sortere listen fra laveste til høyeste pris på datoene du er interessert i.

Vil du se hotell på flere reisemål? Du finner alle våre hotell her.