Reiser
til
Campofelice di Roccella

Pris fra

...

Våre hotell

2 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Estimert gjennomsnitt
  • Enkel middagca. 150,-
  • 1 liter vannca. 3,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell0 timer
  • HovedstadRom
  • SpråkItaliensk
  • Befolkningca. 5 000 000

Reiser til Campofelice di Roccella

Campofelice di Roccella

Campofelice di Roccella er en liten landsby omgitt av sitronlunder på den nordlige kysten av Sicilia. Den har en lang sandstrand, genuine restauranter og en 18-hulls golfbane. Den sjarmerende middelalderbyen Cefalù er en kort bil- eller togtur unna.

På en høyde i landlige omgivelser ligger Campofelice di Roccella. Rundt landsbytorget finnes gater med restauranter som serverer rustikk siciliansk mat laget av ingredienser dyrket i området.

Lang strand

Stranden er langstrakt, nesten 20 kilometer lang, men ikke veldig bred, og det blåser ofte bris fra havet. Noen deler av stranden er dekket av fin sand, andre består av småstein.

Sjarmerende Cefalù og storbyen Palermo

Til middelalderbyen [Cefalù] (/feriereiser/italia/sicilia/cefalu/), som er en av øyas vakreste byer, er det bare en kort togtur eller et kvarter i bil. En perfekt dagstur for å rusle rundt i de trange smugene, se i designbutikker og slå seg ned på en trattoria. Hvis du vil oppleve den trendy byen [Palermo] (/feriereiser/italia/sicilia/palermo/) med motebutikker og museer, kan du ta toget den andre veien (reisen tar ca. en time).

Turstier og søvnige landsbyer

Rett utenfor Campofelice di Roccella ligger Madonie naturreservat, ved foten av fjellet med samme navn. Her kan du følge turstier gjennom frodig grønn natur og stoppe i små middelalderlandsbyer som Castelnuovo, der tiden ser ut til å ha stått stille. Hvis du vil se deg rundt i Sicilia i ditt eget tempo, kan du [leie bil] (/reise-med-tui/pa-reisemalet/leiebil//) allerede hjemmefra.

Ferietilbud i/på Campofelice di Roccella