Langtidsferie Sicilia

Synes du at ferien ofte blir akkurat litt for kort? Skulle du gjerne hatt litt mer tid til å oppdage alt reisemålet har å tilby av severdigheter, eller kanskje du trenger mer tid til å slappe av ved bassenget? Da kan en langtidsferie til Sicilia passe perfekt for deg! Bestill en lengre reise til Sicilia, og få enda mer tid til akkurat det som betyr noe for deg.

Hotelltips

Fordeler med en langtidsferie

Det er flere fordeler med å bestille en langtidsferie til Sicilia. Det gir bedre tid til å utforske kulturen og de lokale severdighetene, og du får muligheten til å bli ekstra godt kjent med nærområdet. Du får også koblet ordentlig av, uten å måtte stresse med hjemreisen med en gang du har fått pakket ut av kofferten. Du kan dermed slange deg ved bassenget med god samvittighet - det er fortsatt lenge igjen av ferien!

Langtidsferie på Sicilia for pensjonister

En langtidsferie på Sicilia gir pensjonister muligheten til å unnslippe de grå og kalde vintrene til fordel for solskinn og varme i lengre perioder. Sicilia, den største øya i Middelhavet, byr på mange ulike opplevelser som spenner seg fra historiske severdigheter til naturskjønne landskap. Øyas beliggenhet nær kysten av Afrika sikrer et mildt klima hele året, noe som gjør den til et ideelt reisemål.

Sicilias kulturarv gjenspeiles i de gamle greske templene, normanniske slott og barokkirker, som vitner om øyas historiske betydning gjennom århundrene. Sicilia byr på et bredt spekter av aktiviteter for pensjonister, inkludert avslappende kystvandringer, kulinariske opplevelser med autentisk siciliansk matlaging og muligheter for å utforske øya. Du kan også gjøre nye bekjentskaper med andre pensjonister som nyter klimaet og kulturen.

Hvor mange uker kan du bestille?

Du kan bestille en langtidsferie til Sicilia på minst tre uker, som gir deg god tid til å utforske alt øya har å tilby! Vær oppmerksom på at utvalget kan variere i løpet av året.

Langtidsferie til Sicilia med barn

Å reise på ferie er noe de fleste barn gleder seg til. En ferie skaper gjerne minner de bærer med seg gjennom hele året, og som gjør at de ser frem til neste gang. Med alt som er å oppleve på Sicilia, gjør det at én uke ofte kan bli litt for kort tid mellom bassengbesøk og strandlek. Da kan en langtidsferie til Sicilia med barn være en perfekt løsning! På denne måten kan store og små få tid til både lek og avslapping, uten å måtte pakke tilbake i kofferten igjen med en gang man har blitt kjent med hva reisemålet kan tilby.

Er du i tvil om hva som kan være lurt å pakke? Da kan du se vår artikkel “Pakkeliste for deg som reiser med barn”, eller bruke vårt verktøy Sjekkliste til ferien for en skreddersydd liste! Hvis du lurer på hva du kan gjøre i ferien, kan du se alle våre opplevelser på Sicilia.