Paris med barn

Har du lyst til å ta med familien på en ordentlig storbyferie? Å reise til Paris med barn er et veldig godt alternativ, og her er det mye moro for både store og små. Fra ikoniske severdigheter som Eiffeltårnet til sjarmerende kafeer langs Seinen, er det noe for enhver smak. Sørg også for å besøke Disneyland Paris for uforglemmelige eventyr. Les mer om å reise til Paris med barn, og bli inspirert!

Hotelltips

Å reise i Paris med barn

Opplev Paris med barna på en eventyrlig reise gjennom byen! Hopp ombord på den effektive kollektivtransporten, og oppdag de ikoniske severdighetene metropolen har å by på. I Paris kan dere ta dere rundt med både buss, trikk, metro og båt. Her mangler det med andre ord ikke transportmidler for å komme seg rundt. Det finnes også flere fine parker, hvor en kan gå tur og få en pause fra trafikken!

Paris for barn

I Paris er det mange ting å gjøre sammen med barn. Et godt tips er å ta med barna til Eiffeltårnet, ta heisen opp og la dere fascinere av den fantastiske utsikten over byen! Eiffeltårnet er en av de mest ikoniske bygningene i verden, og rager 300 meter over bakken. En annen ting å gjøre i Paris med barn, er en båttur på Seinen. Her kan både store og små kose seg, mens dere får et helt annet perspektiv på byen. Å se de vakre broene og bygningene mens dere flyter på elven midt i byen, byr på en morsom opplevelse for hele familien!

To kanskje litt uventede tips, er museene Cité des Sciences et de l'Industrie og Musée de la Magie. Cité des Sciences et de l'Industrie er et vitenskapsmuseum med interaktive utstillinger som vil holde barna engasjert og lære dem om vitenskap og teknologi på en morsom måte. Musée de la Magie dykker derimot ned i fantasiens og mystikkens verden. Dette er et museum dedikert til magi og illusjoner, og har forestillinger som vil forbløffe og underholde barna!

Hva med de klassiske karakterene fra Asterix og Obelix? Parc Astérix er en fornøyelsespark inspirert av tegneserien Asterix, med morsomme attraksjoner og show som passer for hele familien!

Disneyland Paris

Og når vi snakker om fornøyelsespark, kan vi ikke unnlate å nevne den åpenbare favoritten: Disneyland Paris. Dette trenger vel ingen nærmere introduksjon! Disneyland Paris er en drøm for barn i alle aldre, med spennende attraksjoner og morsomme parader. Barna vil lyse opp når de ser sine favorittfigurer komme til live rett foran øynene deres. Fra Askepott til Buzz Lightyear, er det noe for enhver smak. En dag på Disneyland Paris handler om mer enn bare berg-og-dalbaner og karuseller. Det handler om å skape minner som varer livet ut.

Hos TUI kan du kjøpe billett til Disneyland Paris, enten du vil kjøpe en engangsbillett eller en billett for flere dager. Vil du lese mer om Disneyland, kan du sjekke ut vår artikkel “Disneyland i verden - 6 fornøyelsesparker”.

Familievennlige hotell i Paris

TUI tilbyr flere familievennlige hotell i Paris! Skal du reise til Paris med barn, er det flere områder som er godt egnet. Et eksempel er Saint-Germain-des-Prés, som ligger i det 6. arrondissementet. Dette området har en avslappet atmosfære og er full av kafeer, bokhandler og små butikker. Det er også nær Luxembourghagen, som er flott for barn å leke i og utforske.

Er du ute etter noen hotelltips, har du kommet til rett sted. I Paris finnes det nemlig flere familievennlige hotell å velge fra!

Aparthotel Adagio Paris Centre Tour Eiffel er et stort leilighetshotell med sentral beliggenhet. Herfra kan du gå til Eiffeltårnet på kun 15 minutter!

Novotel Paris Centre Bercy ligger ved byparken Parc de Bercy, og i nærheten av elven Seinen. Det finnes også en lekeplass her.

George Astotel ligger mellom den kjente kirken Sacré-Cœur i Montmartre og operahuset Palais Garnier i sentrum av Paris. I hotellets frokostrom er det også en liten lekekrok for barn!

Se våre reiser til Paris.